Категорія
Новини
Дата

Adobe та платіжна система Payoneer припиняють роботу в РФ

Американська ІТ-компанія Adobe та платіжна система Payoneer припиняють роботу в Росії. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Adobe зупининяє продаж своїх послуг та продуктів в РФ через її вторгнення в Україну, написав міністр.
  • Adobe також заблокувала доступ до своїх хмарних сховищ російським державним ЗМІ.
  •  Payoneer припинила роботу в РФ, російські фрілансери більше не зможуть працювати з іноземними клієнтами, відзначив міністр.

Контекст

Американська Adobe займається розробкою програмного забезпечення, є розробником програм Photoshop, Illustrator, InDesign та ін. Заснована у 1982 році.

Payoneer надає фінансові послуги та грошові онлайн перекази. Payoneer є зареєстрованим провайдером MasterCard у всьому світі. Штаб-квартира компанії розташована у Нью-Йорку.

3 березня технологічний гігант IBM заявив, що більше не продаватиме технологій Росії. Раніше Apple, Microsoft та Samsung зупинили постачання своєї продукції та надання послуг в Росії.

Через війну Росії проти України міжнародні компанії розривають співпрацю з російським бізнесом. Хто припинив бізнес із РФ, читайте в нашому тексті «Які світові компанії більше не ведуть бізнес із Росією».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні