Категория
BrandVoice
Дата

Онлайн-відкриття рахунку для юросіб, цифрова платформа для ФОП: що отримує бізнес завдяки продуктам Sense Bank

4 хв читання

Онлайн-відкриття рахунку для юросіб, цифрова платформа для ФОП: що отримує бізнес завдяки продуктам Sense Bank

Українці давно звикли відкривати рахунки фізосіб і ФОП онлайн. Натомість для компаній така процедура зазвичай пов’язана з бюрократією та потребує фізичного візиту до банку. Sense Bank змінює цю парадигму. «Навесні 2024 року в нас з’явився унікальний для України та Європи сервіс онлайн‑відкриття першого поточного рахунку юридичних осіб», – кажуть у компанії. Водночас банк розвиває лінійку продуктів для ФОП і постійно їх удосконалює. Клієнти‑ФОП можуть керувати особистими та бізнес‑рахунками у функціональному мобільному застосунку Sense SuperApp.

Своїм досвідом співпраці з Sense Bank поділилися його клієнти: директор компанії «Візуальні технології» Юрій Полонський, власниця готелю «Красна поляна» Наталія Зігора та фіндиректорка мережі клінік «Оксфорд Медікал» Руслана Міхневич.

Юрій Полонський,

Юрій Полонський,

директор компанії «Візуальні технології»

одним із перших скористався онлайн-відкриттям рахунку для юрособи

Ми працюємо у сфері інжинірингу з 2006 року. Протягом останніх 10 років фокусуємося на системах керування дорожним рухом: розробляємо програмне забезпечення, маємо власне виробництво та потужну інженерну команду з 15 фахівців. Наші основні клієнти – органи місцевого самоврядування. Проєкти охоплюють Київ та область, подекуди – всю Україну. Щорічний виторг компанії складає 40–60 млн грн.

Компанія «Візуальні технології»

Компанія «Візуальні технології» фокусується на системах керування дорожнім рухом

У нас є досвід співпраці з кількома великими банками: подобалися їхні цифрові продукти для бізнесів. Проте з часом там зник сервіс індивідуальної підтримки. У кол‑центрі на наші запити відповідали випадкові менеджери, які не несли відповідальності за результат. Через це накопичувалося дедалі більше організаційних проблем, які впливали на роботу компанії.

2024 року ми стали клієнтом Sense Bank. Наявність персональних менеджерів – перше, що нас привабило. Водночас і цифровий сервіс виявився сучасним. Так збіглося, що в цей час банк уперше в Україні запровадив опцію онлайн‑відкриття рахунку для юросіб. Як компанія, яка знається на технологіях, ми вирішили спробувати пройти цей квест. У такий спосіб стали одним із перших клієнтів банку, хто скористався такою можливістю.

На практиці «квест» виявився досить простим процесом. Потрібно було лише зареєструватися в особистому кабінеті, обрати тарифний пакет, перевірити та доповнити анкетні дані, завантажити деякі документи і підписати договір. Це зайняло близько 20 хвилин – не зіставно з часовими витратами на очний візит до банківського відділення.

Ключова перевага Sense Bank – індивідуальний підхід у всьому.

Ми завжди отримуємо чіткі відповіді: наприклад, щодо купівлі валюти чи нарахування відсотків на залишки коштів на рахунках. Відчуваємо, що банк переймається нашими проблемами та готовий іти назустріч. Саме ця клієнтоорієнтованість вигідно відрізняє Sense Bank від інших банківських установ.

Наталія Зігора,

Наталія Зігора,

власниця готельного комплексу «Красна поляна Family Club Resorts» у Буковелі

користується лінійкою продуктів Sense Bank для ФОП

«Красна Поляна Family Club Resorts» – готель для сімейного відпочинку в Карпатах. Ми працюємо протягом усього року за системою All inclusive: анімаційна програма, триразове харчування, кілька басейнів, джакузі та гуцульське СПА, організовані походи в гори. Приймаємо близько 2000 людей на рік, щомісячний виторг – до 500 000 грн.

Готельний комплекс «Красна Поляна Family Club Resorts» у Буковелі

Готельний комплекс «Красна Поляна Family Club Resorts» у Буковелі

На початку 2022‑го я вирішила побудувати новий корпус, щоб збільшити номерний фонд готелю. Для цього залучила кредитні кошти за програмою «Доступні кредити 5‑7‑9». Sense Bank був одним із банків‑партнерів цього проєкту. За результатами переговорів з кількома банками саме Sense Bank запропонував найкращі умови – так розпочалася наша співпраця.

Я використовую тарифний план для ФОП Head. Окрім можливості відкрити рахунок дистанційно, що значно заощаджує час, він містить привабливі тарифи на обслуговування рахунків і проведення банківських операцій. Наприклад, тут немає комісії за вихідні платежі, яка зазвичай присутня у тарифах інших банків.

Велика перевага Sense Bank – єдиний застосунок для бізнесу та особистих фінансів Sense SuperApp, який значно полегшує роботу.

Тут дуже зручно сплачувати податки, позаяк застосунок має готові шаблони бюджетних платежів із завжди актуальними реквізитами та призначенням. Це унеможливлює ризики помилитися під час оплати. А можливість надати доступ до рахунку своєму бухгалтеру суттєво спрощує для підприємця ведення операційної діяльності.

Також я зважаю на якість обслуговування: із Sense Bank можна працювати у режимі постійного живого діалогу. Ми спільно шукаємо оптимальні варіанти, при цьому банк враховує мої побажання та потреби підприємницької діяльності. Менеджери надають фахові консультації – наприклад, коли не проходять кошти чи оновлюються форми звітності за кредитом. Мені є з чим порівнювати: якщо в інших банках на просте запитання можуть відповідати протягом двох‑трьох днів, то із Sense Bank все вирішується за 10–15 хвилин.

Руслана Міхневич,

фінансова директорка «Оксфорд Медікал»

користується лінійкою продуктів Sense Bank для юросіб

«Оксфорд Медікал» – мережа медичних клінік для дітей та дорослих, заснована 2005 року в Херсоні. Сьогодні у нас майже 50 клінік і понад 1500 лікарів по всій Україні. Ми охоплюємо близько 30 напрямів: від сімейної медицини до хірургічного стаціонару. Щодня клініку відвідують більш як 3000 пацієнтів. Щомісячний оборот – понад 50 млн грн.

Ми розпочали співпрацю із Sense Bank через низку переваг: легкість та простота користування банківськими послугами, привабливі умови продуктів, зручний особистий кабінет у клієнт-банку. Здебільшого ми працюємо з банком дистанційно. Цьому сприяє дуже якісна та професійна онлайн-підтримка та можливість оформити онлайн будь-який продукт.  

Також для власників карток Sense Bank «Оксфорд Медікал» пропонує знижки та послуги кешбеку.

Про продукти Sense Bank*

Sense Bank вирізняється на ринку сучасністю та інноваційністю рішень для клієнтів. Перше, що оцінюють клієнти, – це простота початку співпраці. Як ФОП, так і компанії отримають на 100% віддалений онлайн‑процес відкриття рахунку без потреби в зустрічі з менеджером, відеодзвінків і пересилки документів поштою.

Після цього на підприємців чекає ведення бізнесу із застосунком Sense SuperApp: відкриття додаткових рахунків, випуск та керування бізнес‑картками, шаблони для сплати податків, формування виписок і довідок онлайн, можливість надати доступ до рахунку довіреній особі, отримання платежів за згенерованим QR‑кодом і переказів за номером бізнес‑картки, продаж валюти онлайн 24/7 тощо.

Для компаній банк пропонує лінійку послуг, які покликані спростити підприємницьку діяльність бізнесу.

  1. Дистанційне зручне оформлення продуктів та замовлення послуг.
  2. Клієнти, що ведуть зовнішньоекономічну діяльність, мають персонального віддаленого менеджера з валюти. А в клієнт-банку Sense Busines Online їм доступний функціонал онлайн-реєстрації та погодження нового валютного контракту, комфортна робота щодо діючих договорів: доступність митних декларацій, свіфт-повідомлень і всіх проведених розрахунків за контрактом.
  3. Клієнти, що потребують фінансування, можуть скористатися спеціальною пропозицією – беззаставним кредитом для бізнесу в сумі до 7,5 млн грн. Унікальність продукту полягає в тому, що його вартість не буде вищою за кредит, забезпечений заставою. 

*Дані надано пресслужбою Sense Bank.

Вы нашли ошибку или неточность?

Оставьте отзыв для редакции. Мы учтем ваши замечания как можно скорее.

В новом журнале Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективных компаний малого и среднего бизнеса

Заказывайте с бесплатной курьерской доставкой по Украине