UKRSIBBANK запустив Smart Lady, де жінки-підприємниці можуть отримати безкоштовне фінансове обслуговування і послуги персонального менеджера /Getty Images
Категория
BrandVoice
Дата

Підставити плече. UKRSIBBANK запустив Smart Lady, де жінки-підприємниці можуть отримати безкоштовне фінансове обслуговування і послуги персонального менеджера. Як це працює

UKRSIBBANK запустив Smart Lady, де жінки-підприємниці можуть отримати безкоштовне фінансове обслуговування і послуги персонального менеджера Фото Getty Images

Безкоштовне обслуговування та персональний менеджер доступний для підприємниць в акції Smart Lady від UKRSIBBANK BNP Paribas Group. Це допомагає жінкам легше долати труднощі після заснування бізнесу та підтримати його сталість.

Українські жінки стають підприємницями, щоб збільшити дохід, працювати на себе і здійснити мрію, згідно з результатами дослідження жіночого лідерства та підприємництва в Східній та Південно-Східній Європі, Центральній Азії та на Кавказі, проведеного Emerging Europe

Самозайняті жінки та власниці бізнесу в Україні найбільше бояться, що бізнес залишить їх без відпочинку і вони зазнають поразки. Страхи опитаних жінок в інших країнах відрізняються: вони бояться зазнати невдачі у бізнесі, втратити фінанси та залишити без уваги дітей і сімʼю.

Які найперші проблеми для жінок після заснування бізнесу? 58% опитаних в Україні стикаються з високою конкуренцією, 37% – із проблемами залучення капіталу, 21% – з несприятливими умовами ведення бізнесу.

Щоб допомогти жінкам впоратися із труднощами ведення власної справи, UKRSIBBANK BNP Paribas Group запустив акцію Smart Lady. Банк безкоштовно обслуговуватиме рахунки, призначення яких може бути як для бізнесу, так і для особистих потреб. 

Підставити плече. UKRSIBBANK запустив Smart Lady, де жінки-підприємниці можуть отримати безкоштовне фінансове обслуговування і послуги персонального менеджера. Як це працює /Фото 1

Smart Lady можуть скористатися нові та чинні клієнти банку – фізичні особи-підприємниці, які до 31 травня 2023 року вперше відкривають рахунок за тарифним планом «Підприємець v.1». 

Клієнти отримають вигідні умови обслуговування, інтернет-банкінг для бізнесу UKRSIB business та особистих потреб UKRSIB online, персонального менеджера в банку. Персональний менеджер може допомогти з будь-яких питань, які стосуються обслуговування рахунку або додаткових послуг, що можуть знадобитись підприємниці.

Вони також отримають додаткові пропозиції:  

  • 6 місяців безкоштовного розрахунково-касового обслуговування;
  • 12 місяців безкоштовного розрахунково-касового обслуговування першої корпоративної картки MC Corporate Contactless;
  • 6 місяців безкоштовного розрахунково-касового обслуговування у тарифному пакеті All Inclusive De Luxe – для власних потреб.
Андрій Кашперук /предоставлено пресс-службой

Андрій Кашперук

Заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group

«Наш проєкт Smart Lady – це насамперед якісне фінансове обслуговування та експертиза, а також можливість до року користуватися цими перевагами безкоштовно, натомість розвивати власну справу, підтримувати економіку України».

Що стоїть за якісним фінансовим обслуговуванням в UKRSIBBANK? Клієнти, які відкрили ФОП в UKRSIBBANK після ковіду і вторгнення, відзначають онлайн-сервіси банку й окремий доступ до ФОП у бухгалтера, за даними внутрішніх опитувань установи. 

Відкрити ФОП у банку можна за одну-дві години, а переказувати кошти з рахунку ФОП на карту фізичної особи можна без комісії. Менеджер UKRSIBBANK завжди на зв’язку і прямо в месенджері приймає документи для подальшого підпису. Якщо потрібно, менеджери допоможуть оплатити платіжки перед завершенням банківського дня (наприклад о 17:45) чи провести якісь операції у вихідний день. 

Портрет жіночого бізнесу 

Інфраструктура UKRSIBBANK зручна для ФОП, що може ідеально підійти 51% жінок, які зареєстрували ФОП в Україні з початку 2023 року, за даними Опендатабота. Серед усіх відкритих бізнесів в Україні жінки найчастіше обирають красу та здоров’я (17% бізнесів), роздрібну торгівлю (12%), сільське господарство та продовольство (12%), освіту (8%), піар і маркетинг (7%), свідчить дослідження Emerging Europe. 

Серед жінок-підприємниць, які обслуговуються в UKRSIBBANK, найбільше представлені ІТ, роздрібна й оптова торгівля. Середній обіг у жінок-підприємниць за три місяці становить 50 000–100 000 грн, 24% від усієї кількості жінок обслуговуються в банку три-п’ять років.

Топ навичок, які потребують українки для кращого ведення бізнесу: стратегія залучення фінансування, цифровий маркетинг і електронна комерція. UKRSIBBANK проводить курси щодо нових навичок та інформує клієнтів про нові послуги. Підприємці можуть дізнатися про керування прибутковістю, накопиченнями й інвестиціями бізнесу, його розширенням і масштабуванням. 

Менторство та підтримка підприємництва для всіх

UKRSIBBANK підтримує жіноче підприємництво з 2019 року, розвиваючи програму Women in Business. Щороку банк запрошує жінок, які хочуть розпочати свій бізнес або вивести його на новий якісний рівень, на безкоштовні менторські семінари. 

Банк також є генеральним партнером щорічного конкурсу «Створено жінками», організованого Франко-українською торгово-промисловою палатою. В межах конкурсу підприємниці можуть взяти участь у проєкті та виграти 100 000 грн на розвиток власної справи, а також поїздку до Парижа.

UKRSIBBANK також підтримує підприємців усіх гендерів, підтримуючи «Дію.Бізнес». Банк став одним із партнерів відкриття «Дія.Бізнес» у Рівному та Луцьку. Підприємці можуть отримати консультації щодо розвитку бізнесу та відкриття власної справи. 

Спеціальні консультаційні зони UKRSIBBANK та Mastercard у «Дія.Бізнес» вже працюють у Тернополі, Ужгороді, Кривому Розі, Полтаві, Одесі, Бучі, Рівному та Луцьку. UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Mastercard запустили освітню програму «Фінансист» – серію освітніх онлайн- та офлайн-лекцій. Експерти з різних сфер розповідають про управління фінансами, тенденції розвитку українського підприємництва, технологічні рішення, маркетинг-стратегії. Усі лекції безкоштовні. 

«UKRSIBBANK має понад 30-річний досвід обслуговування середнього та малого бізнесу в різних містах України. Ми бачимо, як бізнес може позитивно впливати на економіку та суспільство, давати нові можливості розвитку громадам», – додав Андрій Кашперук. 

Вы нашли ошибку или неточность?

Оставьте отзыв для редакции. Мы учтем ваши замечания как можно скорее.

Исправить
Новый выпуск Forbes Ukraine

Заказывайте с бесплатной курьерской доставкой по Украине