Енді Лонг /прес-служба WhiteRock Management
Категория
BrandVoice
Дата

Як WhiteRock Management продовжує експансію Європою – інтерв’ю з СЕО Енді Лонгом

Енді Лонг, СЕО WhiteRock Management Фото прес-служба WhiteRock Management

White Rock Management – майнінгова компанія, що використовує останні технології, такі як гідроелектроенергія, для роботи своїх дата-центрів. Як і за кожним брендом, ядро White Rock – це команда. 

Ми поспілкувалися з СЕО компанії Енді Лонгом, щоб більше дізнатися про корпоративну культуру, зелений майнінг і чи є rock в роботі дата-центрів.

  • Енді, ви широко відомий біткоін-ентузіаст. Як почався ваш шлях в цій індустрії і які цілі зараз ставите перед собою в якості CEO WhiteRock Managment?

Якщо подивитися в минуле, то там можна знайти різний досвід: від керівника відділу продажів до інвестицій та майнінгу, про який ми з вами сьогодні говоримо.

У самому майнінгу я з 2014 року і донині. Головною метою заснування WhiteRock Management було надання клієнтам високоякісних інвестиційних можливостей та створення довгострокових відносин на основі довіри. 

Моя мотивація полягала в бажанні створити компанію, яка була б інноваційною, надійною і орієнтованою на результати, й імплементувати весь свій досвід у роботу.

  • Які стратегії та підходи ви використовували для розвитку та зміцнення позицій WhiteRock Management на ринку? Адже майнінг не є класичним напрямком бізнесу.

Ми дотримуємося стратегії, заснованої на чіткому розумінні потреб і динаміки ринку. Ми активно досліджуємо нові можливості, регіони (так, у червні минулого року в компанії зʼявився підрозділ у Техасі з переробки потокового газу в електроенергію, яка в подальшому використовується для забезпечення роботи дата-центру) і розвиваємо інноваційні інвестиційні продукти. 

Останнім часом компанія звертає особливу увагу на біткоїн-освіту і можливість продемонструвати українському ринку ці самі технології.

Крім того, ми приділяємо велику увагу побудові довгострокових відносин із партнерами на основі прозорості, чесності та наданні консультаційної підтримки.

  • А як ви зараз розвиваєте напрямок зеленого майнингу?

У цьому напрямку ми активно працюємо з державними регуляторами та громадськими організаціями. Дотримуючись усіх норм і стандартів.

Ми надаємо великого значення екологічній відповідальності та сталому розвитку. WhiteRock Managment є членом всіх міжнародних асоціацій із захисту клімату, а також відповідає всім корпоративним нормам ESG. Ми виробляємо тільки зелені біткоіни, споживаючи електроенергію, вироблену на гідрогенерації.

Таким чином, сьогодні ми застосовуємо суворі стандарти в управлінні ресурсами та мінімізації негативного впливу на навколишнє середовище та активно досліджуємо інвестиційні можливості в секторі відновлюваних джерел енергії та інших екологічно чистих рішень.

  • Давайте трохи про командобудування. Майнінг – нетиповий бізнес, як ми вже говорили вище. Які основні принципи та цінності формують корпоративну культуру?

Мабуть, почнемо з того, що у нас маленька команда з 15 осіб, тому корпоративна культура дійсно не зовсім типова. Ми прагнемо до найвищих стандартів етики ведення бізнесу й дотримуємося принципів відповідального інвестування. Ми цінуємо різноманітність та сприяємо співпраці та розвитку наших команд.

Головне правило: ми переконані, що розвиток наших співробітників є ключовим фактором успіху компанії.

WhiteRock Management

Енді Лонг, СЕО WhiteRock Management. Фото пресслужба WhiteRock Management

  • Чи є у вас курс молодого майнера для співробітників? Адже це та галузь, де необхідні знання «в домені»?

Безумовно, знання в індустрії дуже важливі. Звичайно, ми складаємо знання між собою і завжди намагаємося бути в інформаційному полі того, що відбувається в індустрії. Тим більше зараз, коли WhiteRock Managment стали контрибʼютором Bitcoin Magazine в Україні.

Якщо чесно, то сама індустрія сприяє розвитку. Якщо ти Розробник, то можеш спокійно написати в Твіттері Адаму Беку і отримати відповідь на своє питання, якщо хочеш отримати комʼюніті або презентувати продукт — їдеш на конференцію.

  • Як ви вважаєте, що сьогодні є основними викликами та можливостями у вашій галузі?

На даний час наша індустрія стикається з рядом викликів, які, можна і потрібно, перетворювати в можливості. Швидкі технологічні зміни, регуляторні вимоги та геополітичні фактори впливають на нашу роботу. 

Однак, ці виклики також відкривають можливості для інновацій, розвитку нових ринків і залучення нових клієнтів, чим ми з командою і займаємося і зможемо презентувати вже незабаром.

  • У чому, на вашу думку, секрет успіху WhiteRock Management на ринку?

Одним із ключових факторів успіху є наша здатність адаптуватися до мінливих умов ринку та надавати інноваційні інвестиційні рішення. 

Крім того, наш фокус на клієнтів, підтримка узятої планки в індустрії і міцні відносини з партнерами та інвесторами також відіграють важливу роль в нашому успіху.

  • Які плани та цілі у вас та компанії WhiteRock Management на найближчі роки?

Наші плани на найближчі роки включають подальше розширення наших технологічних можливостей та географічного охоплення. Ми також прагнемо зміцнити нашу репутацію як інноваційної та надійної компанії на ринку майнінгу.

  • Яким ви бачите майбутнє вашої компанії в контексті змін у світовій економіці та технологічних інновацій?

Ми бачимо майбутнє WhiteRock Management в контексті швидкого розвитку технологій і зростання глобальної економіки.

Прагнемо залишатися попереду цих змін, інтегруючи нові технології в наші процеси та продукти. Ми також досліджуємо нові ринки та інвестиційні можливості, які можуть виникнути завдяки технологічним інноваціям.

  • Які ваші особисті принципи і філософія ведення бізнесу, які ви застосовуєте в роботі в WhiteRock Management?

Я дотримуюся принципів чесності, непохитності та довгострокового мислення у своїй роботі. Прагну створити довірчі стосунки з усіма зацікавленими сторонами та заохочую колективну роботу та інноваційне мислення. 

Моя філософія полягає в тому, щоб створити не просто успішну майнінгову компанію. Важливо також зробити вагомий внесок у розвиток суспільства і збереження планети.

Вы нашли ошибку или неточность?

Оставьте отзыв для редакции. Мы учтем ваши замечания как можно скорее.

Исправить
Новый выпуск Forbes Ukraine

Заказывайте с бесплатной курьерской доставкой по Украине