Ексклюзивна колекція Anna October & ЦУМ Київ
Категория
Партнерский материал
Дата

Ексклюзивна колекція Anna October & ЦУМ Київ

1 хв читання

Розроблена в співзвуччі з улюбленими місцями рідного міста, ексклюзивна колекція Anna October & ЦУМ Київ стала втіленням відчуття романтичного літнього побачення – з собою, містом чи коханою людиною. Розповідаємо про неї докладніше

Основою лімітованої «капсули» стали силуетні сукні, які є бестселерами бренду. До колекції увійшли шість суконь, що вже встигли полюбитись модницям з усього світу, та дві пари рукавичок, які стануть чудовим доповненням образу. 

Ексклюзивна колекція Anna October & ЦУМ Київ /Фото 1

Кожна одиниця була вручну оздоблена бісером. Декоративні елементи відсилають до символів, які асоціюються з Києвом: каштани з жетонів метрополітену, пахуча липа та тендітні квіточки, що немов зійшли з кремової верхівки знакового «Київського» торта.

Ексклюзивна колекція Anna October & ЦУМ Київ /Фото 2

«Для цієї колекції ми створили вбрання, в котрих хочеться безупинно гуляти Хрещатиком, їсти морозиво в Ботанічному саду, слухати Дніпро, закохувати та закохуватись», – розповідає засновниця бренду Анна Октябрь.

Це своєрідний любовний лист, в якому дизайнерка щиро ділиться власним баченням прекрасного.

Ексклюзивна колекція Anna October & ЦУМ Київ /Фото 3

«Цього року ми хотіли презентувати нашим клієнткам колекцію з тендітними сукнями до сезону випускних, аби кожна змогла відчути себе ніжною та жіночною в особливий день. Команда бренду Anna October додала в колекцію частинку Києва у вигляді знайомих усім символів, що робить її особливою», – коментує баїнг- та ритейл-директорка ЦУМу Ольга Чайка.

Сукні з капсульної колекції можна придбати на третьому поверсі ЦУМу та на сайті.

Вы нашли ошибку или неточность?

Оставьте отзыв для редакции. Мы учтем ваши замечания как можно скорее.

В новом журнале Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективных компаний малого и среднего бизнеса

Заказывайте с бесплатной курьерской доставкой по Украине