Emily Event Hall /пресс-служба
Категория
Партнерский материал
Дата

Розкішна джазова класика. В Emily Resort уперше відбудеться Міжнародний фестиваль ХХІІІ JAZZ BEZ. Легенда світового джазу Ray Brown jr на сцені Emily Event Hall

Місце проведення: Emily Event Hall. Комплекс Emily Resort. Львів, Хмельницького, 9 Б Фото пресс-служба

Вже за два тижні, 10 грудня, у пʼятизірковому готельному комплексі Emily Resort, що на Львівщині, у межах ХХІІІ міжнародного фестивалю Jazz Bez відбудеться концерт легендарного Ray Brown jr (Рея Брауна – молодшого) зі спеціальною програмою. 

Про фестиваль 

ХХІІІ Jazz Bez розпочинається вже 3 грудня. Це один із наймасштабніших і довготривалих фестивалів країни, а також єдиний транскордонний: активності відбуваються паралельно в Україні та Польщі. 23-й Jazz Bez об’єднує довкола джазу Львів, Дрогобич, Київ, Тернопіль, Рівне та Умань, а в Польщі – Перемишль і Краків.

Зберігаючи традиції, Jazz Bez і сьогодні крім класичних виконавців традиційного джазу запрошує молодих перспективних музикантів, які експериментують зі стилями та вибудовують мистецтво майбутнього.

Цього року на шанувальників джазу чекають пʼять днів концертів і понад 30 музикантів з України, Польщі, Німеччини, Нідерландів, Португалії та США. Вперше подію цього легендарного фестивалю приймає Emily Resort, таким чином від 2023 року він стає невід’ємною складовою великої історії фестивального життя Європи.

Ray Brown Jr.

10 грудня в Emily Event Hall можна буде почути та побачити американського вокаліста Ray Brown jr

Легенда світового джазу – на сцені Emily Event Hall

10 грудня о 18:00 в Emily Event Hall можна почути та побачити славнозвісного американського вокаліста Ray Brown jr, котрий приїздить до Львова спеціально на запрошення Jazz Bez і Emily Resort. На нашій планеті легенд такого рівня, як Рей Браун – молодший (Ray Brown Jr.), залишилися одиниці. Ще ціннішим є його приїзд на ХХІІІ Jazz Bez у Львові.

Ray Brown Jr.

Рей Браун-молодший (Ray Brown Jr.) – 65 років на світовій джазовій сцені

Ray Brown Jr.

Рей Браун-молодший (Ray Brown Jr.) – 65 років на світовій джазовій сцені

Предыдущий слайд
Следующий слайд

Рей Браун – молодший надихався прикладами легендарних батьків – «королеви джазу» Елли Фіцджеральд і одного з найвидатніших контрабасистів світу Рея Брауна, зростав серед «джазових титанів» Оскара Пітерсона, Луїса Белсона, Дюка Еллінгтона, Нат Кінг Коула і Френка Сінатри. 

Але Рей Браун – молодший все-таки зумів віднайти власний унікальний голос у світі джазу. І тепер в українських поціновувачів мистецтва є можливість потрапити у світ імпровізації та емоційного джазового перформансу, який може несподівано перейти в найбільш неочікувані жанри музики, як-от рок-н-рол, кантрі тощо. 

Розкішна джазова класика. В Emily Resort уперше відбудеться Міжнародний фестиваль ХХІІІ JAZZ BEZ. Легенда світового джазу Ray Brown jr на сцені Emily Event Hall /Фото 1

Марта Більська – незмінна ведуча міжнародного фестивалю JAZZ BEZ

Запрошуємо всіх любителів джазу на цей винятковий концерт, де звуки та ритми зустрінуться з театром, хореографією та арттерапією «Джазтерапія». Будьте готові до музичної подорожі, що перетне межі жанрів і відкриє нові горизонти. 

Поважай себе – слухай якісний джаз!

Купити квитки

З питань реєстрації та квитків Emily Resort 032 242 22 21 

Emily Event Hall /пресс-служба

Місце проведення: Emily Event Hall. Комплекс Emily Resort. Львів, Хмельницького, 9 Б Фото пресс-служба

Вы нашли ошибку или неточность?

Оставьте отзыв для редакции. Мы учтем ваши замечания как можно скорее.

Исправить
Новый выпуск Forbes Ukraine

Заказывайте с бесплатной курьерской доставкой по Украине