Весняний сезон у ЦУМі
Категория
Партнерский материал
Дата

Весняний сезон у ЦУМі

ЦУМ Київ розпочинає весняний сезон і продовжує популяризацію сучасного українського мистецтва та підтримку молодих українських художників.

Настрій передчуття весни, переходу від зимового спокою до пори пробудження креативна команда універмагу створювала у вітринах ЦУМу разом із талановитим львівським художником Олесем Дерегою.

ЦУМ Київ

Олесь Дерега оформив вітрини ЦУМ Київ

«Я надихався людським тілом та паперовою скульптурою – оригамі, — коментує Олесь Дерега. — Словосполучення «паперова скульптура» несе в собі як вразливість, так і монументальність та стійкість. Вона легка, але водночас сильна. Тендітна — і водночас впевнена. Ця дуальність емоцій коливається, як маятник. Це ті крихкість і тендітність, які в нас є від народження, і стійкість, якої ми набули».

ЦУМ Київ

Олесь Дерега в ЦУМ Київ

Весна – час легкості, переродження, звільнення від зайвого. У вітринах можна побачити нашарування силуетів, певні деталі стають прозорішими, ніби відходять у минуле, залишаючи по собі лише блідий слід. А дещо, навпаки, стає інтенсивнішим, виривається на передній план. Це як безперервний процес перетворень і набуття ідентичності, особливо відчутний навесні.

ЦУМ Київ

У вітринах ЦУМ Київ можна побачити нашарування силуетів

Продовжуємо знайомитися із сучасним українським мистецтвом разом із ЦУМ Київ.

ЦУМ Київ

Сучасне українське мистецтво у вітринах ЦУМ Київ

Вы нашли ошибку или неточность?

Оставьте отзыв для редакции. Мы учтем ваши замечания как можно скорее.

Исправить
Новый выпуск Forbes Ukraine

Заказывайте с бесплатной курьерской доставкой по Украине