Категория
Партнерский материал
Дата

Міжнародний форум PRNext оприлюднив програму, назвав імена спікерів і ключові теми головного заходу для піарників

Міжнародний форум PRNext оприлюднив програму, назвав імена спікерів і ключові теми головного заходу для піарників

Міжнародний форум PRNext запрошує всіх, хто розуміє важливість репутації, не відкладати на завтра, а забронювати квиток і доєднатися до живої зустрічі, що відбудеться в готелі InterContinental Kyiv 12 квітня (бомбосховище included). Нещодавно оприлюднена програма формувалася так, щоб зацікавити і PR-профі, і фахівців суміжних індустрій, і початківців 

Слоганом PRNext’2024 обрано «Forging Our Own Path». Олена Дерев’янко, голова Оргкомітету PRNext, віцепрезидент Української PR-Ліги та со-founder Агенції PR-Service, так пояснила цей вибір:

«Досвід комунікацій воєнного часу привів до того, що українська PR-індустрія вже не дуже має на когось дивитися у світі в плані бенчмаркінгу і, скоріше, повинна ділитися навичками зі світом, «Торувати свій власний шлях».

Саме постановчою доповіддю голови Оргкомітету на цю тему й відкриється форум.

На PRNext’2024 з мотивуючою промовою виступить людина-бренд, чиє імʼя говорить саме за себе – Гарік Корогодський. Він стане спеціальним гостем заходу. Як завжди відверто, щиро та з гумором.

У програмі форуму заплановано кілька панельних професійних дискусій на актуальні теми з участю провідних журналістів, політиків, громадських діячів, топових PR-профі й аналітиків. Представники провідних медіа, серед яких керівник медіахолдингу «Економіка+», обговорять представлення українського бізнесу в дзеркалі ЗМІ, а також головні тренди розвитку медіаринку і як компаніям потрапити в центр уваги медіа. Ще одна актуальна тема професійної дискусії – нові цивілізовані формати діалогу бізнесу з владою крізь призму прийнятого в рамках інтеграції України до Європейського Союзу закону про лобізм.

У лайн-апі форуму, зокрема, Річард Бегнел – ікона світової PR-арени, керівник компанії CARMA, що спеціалізується на аналітиці; Катя Тейлор – кураторка тієї самої виставки «Ательє мрій» в Українському Домі; Олена Плахова – людина, яка відповідає в компанії Nova Poshta за репутацію та трохи більше, й інші головні гравці та провідні експерти у сфері репутаційного менеджменту. 

Отже, якщо ви хочете правильно відформатувати бізнес на вже обраному шляху розвитку репутації або ж лише визначаєте майбутній шлях – приєднуйтеся!

Професійний діалог і відкриті дискусії на Міжнародному форумі PRNext – це унікальна можливість проаналізувати сьогодення та поглянути на ефективні практики найближчого майбутнього. 

XXI Міжнародний форум PRNext – неприбутковий краудфандинговий захід, учасники якого власними внесками та придбанням квитків покривають частину організаційних витрат для організації унікальної професійної зустрічі. Цьогоріч захід підтримують його генеральні партнери Favbet і БКК, офіційні партнери – корпорація АТБ, Nova Poshta, міжнародна компанія Henkel та PrintStore Group. Партнер заходу – Yakaboo. Інформаційні партнери – Forbes Brandvoice, MMR, Wo.Mo, DELO.ua, Апостроф TV та OBOZ.ua.

Вы нашли ошибку или неточность?

Оставьте отзыв для редакции. Мы учтем ваши замечания как можно скорее.

Исправить
Новый выпуск Forbes Ukraine

Заказывайте с бесплатной курьерской доставкой по Украине