Nescafé забезпечив кавою 20 000 рятувальників ДСНС /Shutterstock
Категория
Партнерский материал
Дата

Nescafé забезпечив кавою 20 000 рятувальників ДСНС

Shutterstock

Бренд Nescafé® продовжує підтримувати українців: за його ініціативою кавою та наборами для більш зручного приготування кави у польових умовах було забезпечено 20 000 рятувальників та 600 саперів ДСНС.

Для допомоги підрозділам у зимовий період ДСНС було надано понад 4000 наборів для приготування кави.

Nescafé забезпечив кавою 20 000 рятувальників ДСНС /Фото 1

Цікаво, що кава є одним із найбільш затребуваних продуктів харчування в екстремальних та воєнних умовах. Це довів досвід двох світових війн: розчинна кава набула широкої популярності саме під час Першої світової війни. Через два десятки років, уже під час Другої світової, розчина кава Nescafé® увійшла до регулярного раціону військових американських збройних сил і дуже полюбилася солдатам за швидкість, простоту приготування та гарний смак.

Ця традиція зберігається і донині: від початку повномасштабної війни в Україні Nescafé® та Nestlé передали вже понад 160 т кави українцям, зокрема тим, хто сьогодні допомагає захищати нашу державу.

Nescafé забезпечив кавою 20 000 рятувальників ДСНС /Фото 2

Компанія Nestlé з першого дня війни надає гуманітарну допомогу необхідними продуктами харчування та напоями для українців і їхніх домашніх улюбленців. Компанія вже передала 4100 т продукції на суму понад 12 млн швейцарських франків (480 млн грн) для підтримки українців як усередині країни, так і в сусідніх державах, де перебувають українські біженці. Бренд Nescafé® також долучився до підтримки національного центру реабілітації UNBROKEN та передав 3,5 млн грн для реновації будівлі протезної лабораторії.

Вы нашли ошибку или неточность?

Оставьте отзыв для редакции. Мы учтем ваши замечания как можно скорее.

Исправить
Новый выпуск Forbes Ukraine

Заказывайте с бесплатной курьерской доставкой по Украине