Категория
Партнерский материал
Дата

Інвестиційний фонд під управлінням британського акціонера COMINBANK Стефана Пола Пінтера отримав престижну нагороду

1 хв читання

Стефан Пол Пінтер, акціонер банку АТ «КОМІНБАНК» (COMINBANK). /пресс-служба АТ «КОМІНБАНК»

Стефан Пол Пінтер, акціонер банку АТ «КОМІНБАНК» (COMINBANK) Фото пресс-служба АТ «КОМІНБАНК»

Українська команда АТ «КОМІНБАНК» (COMINBANK) привітала акціонера банку Стефана Пола Пінтера з визначним професійним досягненням: хедж-фонд GML Capital LLP (Growth Credit Fund IC) під управлінням пана Пінтера виборов номінацію «Найкращий фонд року» в категорії фондів, які інвестують у кредитні та боргові інструменти на ринках, що розвиваються, за результатами діяльності у 2023 році.

Це визнання є свідченням успішної роботи фонду, його ефективної стратегії та менеджменту.

Нагородження відбулося у Лондоні 16 травня 2024 року.

GML Capital LLP

Хедж-фонд GML Capital LLP (Growth Credit Fund IC) виборов номінацію «Найкращий фонд року»

Організатор події та відбору – Private Equity Wire European Credit Awards є однією з найвпливовіших нагород у галузі фандрейзингу та практиці хедж-фондів.

Нагадаємо, що громадянин Великої Британії Стефан Пол Пінтер є акціонером АТ «КОМІНБАНК», де йому належить 94,86% акцій.

У грудні минулого року, коли Комінбанк відзначав свій 30-річний ювілей, пан Стефан особисто прибув до Києва на відкриття циклу благодійних екскурсій для дітей ВПО у столичному Музеї становлення української нації.

«Для мене велика честь бути частиною процесу, коли банк підтримує Україну, підтримує її захисників і весь український народ. Коли знаходишся у такому музеї, посеред багатьох видатних героїв, історичних постатей, це – неймовірне відчуття. Мої друзі живуть у різних куточках світу. Вони знають, що я – акціонер українського банку. І дивуються, коли чують, що банк наразі не просто функціонує, а робить це добре, розвивається, відкриває нові філії, покращує послуги, сервіси для клієнтів і все це посеред жахливої війни. Любі незламні українці, сьогодні користуюся нагодою і хочу вам за все подякувати!», — прокоментував акціонер під час заходу.

Багатовікові доброчинні традиції Великої Британії, привнесені акціонером, закладено в основу корпоративної соціальної відповідальності банку DOBROKOLO: банк розвиває культуру корпоративного волонтерства, на регулярній основі підтримує ЗСУ, родини ВПО, людей похилого віку. 

Нещодавно воїни, що проходять лікування у шпиталі, якому щомісяця допомагає банк, передали Стефану прапор України з підписами та словами вдячності. Своєю чергою, акціонер висловив шану захисникам і побажав їм швидкого одужання.

Про АТ «КОМІНБАНК»

Акціонерне товариство «КОМІНБАНК» (COMINBANK) – універсальний банк, зареєстрований НБУ 3 грудня 1993 року, свідоцтво про реєстрацію №219. COMINBANK є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

У травні 2024 року за результатами дослідження «Стабільність банків України: 2 роки війни» від рейтингового агентства «Стандарт Рейтинг» АТ «КОМІНБАНК» увійшов до Топ-30 українських банків одразу за кількома показниками:

  • банки, що підтримували найбільш оптимальний запас капіталу за значенням Н2 (норматив адекватності регулятивного капіталу);
  • банки, які мали оптимальний рівень ліквідності за NSFR (коефіцієнт чистого стабільного фінансування);
  • за рівнем NPL: частка непрацюючих кредитів у банку становила 23,81%;
  • банк посів шосте місце у рейтингу за співвідношенням між чистим комісійним доходом (ЧКД) і чистим процентним доходом (ЧПД).

Вы нашли ошибку или неточность?

Оставьте отзыв для редакции. Мы учтем ваши замечания как можно скорее.

Исправить
Передзамовлення нового номеру Forbes Ukraine. Купуйте зараз за 209 грн замість 279 грн

Заказывайте с бесплатной курьерской доставкой по Украине