Категорія
Партнерський матеріал
Дата

Інвестиційний фонд під управлінням британського акціонера COMINBANK Стефана Пола Пінтера отримав престижну нагороду

1 хв читання

Стефан Пол Пінтер, акціонер банку АТ «КОМІНБАНК» (COMINBANK). /пресслужба АТ «КОМІНБАНК»

Стефан Пол Пінтер, акціонер банку АТ «КОМІНБАНК» (COMINBANK). Фото пресслужба АТ «КОМІНБАНК»

Українська команда АТ «КОМІНБАНК» (COMINBANK) привітала акціонера банку Стефана Пола Пінтера з визначним професійним досягненням: хедж-фонд GML Capital LLP (Growth Credit Fund IC) під управлінням пана Пінтера виборов номінацію «Найкращий фонд року» в категорії фондів, які інвестують у кредитні та боргові інструменти на ринках, що розвиваються, за результатами діяльності у 2023 році.

Це визнання є свідченням успішної роботи фонду, його ефективної стратегії та менеджменту.

Нагородження відбулося у Лондоні 16 травня 2024 року.

GML Capital LLP

Хедж-фонд GML Capital LLP (Growth Credit Fund IC) виборов номінацію «Найкращий фонд року»

Організатор події та відбору – Private Equity Wire European Credit Awards є однією з найвпливовіших нагород у галузі фандрейзингу та практиці хедж-фондів.

Нагадаємо, що громадянин Великої Британії Стефан Пол Пінтер є акціонером АТ «КОМІНБАНК», де йому належить 94,86% акцій.

У грудні минулого року, коли Комінбанк відзначав свій 30-річний ювілей, пан Стефан особисто прибув до Києва на відкриття циклу благодійних екскурсій для дітей ВПО у столичному Музеї становлення української нації.

«Для мене велика честь бути частиною процесу, коли банк підтримує Україну, підтримує її захисників і весь український народ. Коли знаходишся у такому музеї, посеред багатьох видатних героїв, історичних постатей, це – неймовірне відчуття. Мої друзі живуть у різних куточках світу. Вони знають, що я – акціонер українського банку. І дивуються, коли чують, що банк наразі не просто функціонує, а робить це добре, розвивається, відкриває нові філії, покращує послуги, сервіси для клієнтів і все це посеред жахливої війни. Любі незламні українці, сьогодні користуюся нагодою і хочу вам за все подякувати!», — прокоментував акціонер під час заходу.

Багатовікові доброчинні традиції Великої Британії, привнесені акціонером, закладено в основу корпоративної соціальної відповідальності банку DOBROKOLO: банк розвиває культуру корпоративного волонтерства, на регулярній основі підтримує ЗСУ, родини ВПО, людей похилого віку. 

Нещодавно воїни, що проходять лікування у шпиталі, якому щомісяця допомагає банк, передали Стефану прапор України з підписами та словами вдячності. Своєю чергою, акціонер висловив шану захисникам і побажав їм швидкого одужання.

Про АТ «КОМІНБАНК»

Акціонерне товариство «КОМІНБАНК» (COMINBANK) – універсальний банк, зареєстрований НБУ 3 грудня 1993 року, свідоцтво про реєстрацію №219. COMINBANK є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

У травні 2024 року за результатами дослідження «Стабільність банків України: 2 роки війни» від рейтингового агентства «Стандарт Рейтинг» АТ «КОМІНБАНК» увійшов до Топ-30 українських банків одразу за кількома показниками:

  • банки, що підтримували найбільш оптимальний запас капіталу за значенням Н2 (норматив адекватності регулятивного капіталу);
  • банки, які мали оптимальний рівень ліквідності за NSFR (коефіцієнт чистого стабільного фінансування);
  • за рівнем NPL: частка непрацюючих кредитів у банку становила 23,81%;
  • банк посів шосте місце у рейтингу за співвідношенням між чистим комісійним доходом (ЧКД) і чистим процентним доходом (ЧПД).

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні