Категорія Компанії Дата 24 грудня Курка для котів і собак. МХП інвестує €40 млн у завод з виробництва корму для домашніх тварин у Хорватії. Чи вдасться завоювати український ринок
Категорія Партнерський матеріал Дата 24 грудня Партнерська й ефективна взаємодія: підсумки дискусії про правила тендерів на креативні ідеї
Популярне Категорія Життя Дата 21 грудня 10 найкращих книжок 2024 року про бізнес та економіку. Гід із продуктивності без вигорання, нова робота Харарі та історія про найуспішніший стартап ФБР
Категорія Партнерський матеріал Дата 24 грудня Залученість працівників як ключ до успіху: досвід AB InBev Efes Ukraine
Категорія BrandVoice Дата 23 грудня Нові колекції, магазини, технології виробництва і благодійні колаборації: яким був рік для ювелірного дому SOVA
Категорія Компанії Дата 23 грудня Кінець соєвого буму. Україна у 2024-му зібрала рекордний врожай сої, експорт може принести $1,4 млрд. Чому в наступному році цей успіх буде складно повторити
Категорія Компанії Дата 22 грудня Як продавати для SpaceX, Samsung і Volkswagen. СЕО Centravis Атанасов – про трансформацію компанії, жорстку конкуренцію у світі та роль фаундера
Категорія Компанії Дата 21 грудня «Gastrofamily може розвиватися, коли ми не разом». Олена Борисова – про розлучення, вихід Дмитра Борисова та розвиток у Європі. Інтервʼю
Категорія Компанії Дата 20 грудня Удар по бізнесу. У центрі Києва внаслідок ракетної атаки постраждали три бізнес-центри, сім ресторанів, готель і супермаркет. Які збитки вони отримали
Категорія Компанії Дата 19 грудня «Привабливий актив для відбудови України». Співвласник АТБ Геннадій Буткевич купив конфісковані в росіянина заводи «Аерок». На що він розраховує
Категорія Компанії Дата 19 грудня Ціна згоди – до $5 млн. «Укрзалізниця» вдруге за війну просить переглянути умови повернення боргів на $895 млн. Які шанси в УЗ уникнути дефолту?
Категорія Компанії Дата 19 грудня Максим Кріппа: від 0 до $100 млн. Про перший мільйон, партнерство з Поляковим, зв’язок з гральною індустрією і кібервсесвіт NAVI. Друга частина великого інтервʼю