Carlsberg /надано пресслужбою
Категорія
Партнерський матеріал
Дата

CEO Carlsberg Group відвідав Україну: «Ми захоплені українським суспільством і продовжуватимемо інвестувати в Україну. Краще робити це сьогодні»

2 хв читання

CEO Carlsberg Group Якоб Ааруп-Андерсен відвідав Carlsberg Ukraine Фото надано пресслужбою

Під час візиту в Україну CEO Carlsberg Group Якоб Ааруп-Андерсен більшість часу присвятив знайомству з командою та роботою PJSC Carlsberg Ukraine.

Якоб Ааруп-Андерсен очолив компанію 1 вересня 2023 року. За його словами, він із нетерпінням чекав приєднання до Carlsberg: «Я завжди захоплювався унікальною спадщиною та сильними цінностями Carlsberg і з нетерпінням чекаю подальшого розвитку». Перші місяці роботи в Carlsberg Group Якоб присвячує командам на ринках у світі. Україна стала однією з перших країн, яку відвідав новообраний CEO Carlsberg Group.

«Це були надзвичайні дні в Україні: візит на наш Київський пивоварний завод, зустрічі з багатьма з колегами, яких у Carlsberg Ukraine понад 1300, відвідування клієнтів, зустрічі з ключовими стейкхолдерами і, звичайно, дегустація наших сортів пива», – поділився враженнями CEO Carlsberg Group.

Під час зустрічі зі співробітниками Carlsberg Ukraine ключовими меседжами Якоба стали подяка незламній і професійній команді Carlsberg Ukraine та запевнення в розвитку бізнесу в Україні. 

Carlsberg Ukraine

CEO Carlsberg Group Якоб Ааруп-Андерсен відвідав Київський пивоварний завод Carlsberg Ukraine

Carlsberg Ukraine

Під час візиту CEO Carlsberg Group Якоба Ааруп-Андерсена була дегустація наших сортів пива

Попередній слайд
Наступний слайд

За словами CEO, Carlsberg Group інвестувала й буде продовжувати інвестувати в Україну та підтримувати співробітників і українське суспільство: «Незважаючи на майже два роки життя в умовах війни, наші українські колеги продовжують дивувати нас своєю здатністю зберігати позитивне та переможне мислення, досягати неймовірних результатів, зберігаючи стійкість та згуртованість команди. З 1996 року, з моменту старту роботи в Україні, Carlsberg Group інвестує в країну, і ми продовжуємо це робити, незважаючи на повномасштабну війну. У 2023 і 2024 роках ми інвестуємо ще 2 млрд грн у наш бізнес в Україні і залишаємося відданими суспільству. Особлива подяка нашій українській команді за проведення цього візиту за складних обставин та за їхню неймовірну роботу та відданість справі», – додав Якоб Ааруп-Андерсен.

Carlsberg Ukraine

Під час візиту Якоба Ааруп-Андерсена відбулися зустрічі з багатьма колегами, відвідування клієнтів, зустрічі з ключовими стейкхолдерами

У межах візиту Якоб Ааруп-Андерсен, генеральний директор PJSC Carlsberg Ukraine Олег Хайдакін, представники бізнес-спільноти та медіа зустрілися в резиденції посла Данії в Україні.

«Я дуже радий, що CEO Carlsberg Group вирішив приїхати в Україну в цей важкий час. Це акт солідарності з Україною. Ви показуєте, що вірите в стійкість України. Ви також демонструєте, що готові розділити виклики та ризики, з якими українці зіштовхуються щодня. Carlsberg Group не лише демонструє довіру до України своїм візитом. Ще в червні я мав честь взяти участь в урочистому відкритті нової виробничої лінії на вашій пивоварні в Києві. Це була знакова подія. Це були найбільші іноземні інвестиції в Україну в 2023 році. Я хочу подякувати керівництву Carlsberg за зусилля щодо підтримки стійкості України через гуманітарну допомогу, захист співробітників, реінтеграцію ветеранів та підтримку мобілізованих колег. Carlsberg є символом промислового розвитку Данії. З самого початку корпоративна соціальна відповідальність була частиною ДНК Carlsberg задовго до появи поняття КСВ. Ви завжди дбали про своїх співробітників, про громади та країни, де ви працюєте», – сказав надзвичайний та повноважний посол Королівства Данії в Україні Оле Егберг Міккельсен.

Нагадаємо, Carlsberg Group почала роботу в Україні в 1996 році і з року в рік є одним із найбільших міжнародних інвесторів у секторі FMCG-бізнесу.. Carlsberg Ukraine забезпечує роботою понад 1300 осіб на пивоварнях у Києві, Львові та Запоріжжі та надає ще понад 20 000 робочих місць у суміжних галузях (готельно-ресторанному бізнесі, сільському господарстві, логістиці тощо). З року в рік компанія входить до рейтингів найбільших платників податків та до переліку 50 найкращих роботодавців України.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні