Carlsberg /надано пресслужбою
Категорія
Партнерський матеріал
Дата

CEO Carlsberg Group відвідав Україну: «Ми захоплені українським суспільством і продовжуватимемо інвестувати в Україну. Краще робити це сьогодні»

CEO Carlsberg Group Якоб Ааруп-Андерсен відвідав Carlsberg Ukraine Фото надано пресслужбою

Під час візиту в Україну CEO Carlsberg Group Якоб Ааруп-Андерсен більшість часу присвятив знайомству з командою та роботою PJSC Carlsberg Ukraine.

Якоб Ааруп-Андерсен очолив компанію 1 вересня 2023 року. За його словами, він із нетерпінням чекав приєднання до Carlsberg: «Я завжди захоплювався унікальною спадщиною та сильними цінностями Carlsberg і з нетерпінням чекаю подальшого розвитку». Перші місяці роботи в Carlsberg Group Якоб присвячує командам на ринках у світі. Україна стала однією з перших країн, яку відвідав новообраний CEO Carlsberg Group.

«Це були надзвичайні дні в Україні: візит на наш Київський пивоварний завод, зустрічі з багатьма з колегами, яких у Carlsberg Ukraine понад 1300, відвідування клієнтів, зустрічі з ключовими стейкхолдерами і, звичайно, дегустація наших сортів пива», – поділився враженнями CEO Carlsberg Group.

Під час зустрічі зі співробітниками Carlsberg Ukraine ключовими меседжами Якоба стали подяка незламній і професійній команді Carlsberg Ukraine та запевнення в розвитку бізнесу в Україні. 

Carlsberg Ukraine

CEO Carlsberg Group Якоб Ааруп-Андерсен відвідав Київський пивоварний завод Carlsberg Ukraine

Carlsberg Ukraine

Під час візиту CEO Carlsberg Group Якоба Ааруп-Андерсена була дегустація наших сортів пива

Попередній слайд
Наступний слайд

За словами CEO, Carlsberg Group інвестувала й буде продовжувати інвестувати в Україну та підтримувати співробітників і українське суспільство: «Незважаючи на майже два роки життя в умовах війни, наші українські колеги продовжують дивувати нас своєю здатністю зберігати позитивне та переможне мислення, досягати неймовірних результатів, зберігаючи стійкість та згуртованість команди. З 1996 року, з моменту старту роботи в Україні, Carlsberg Group інвестує в країну, і ми продовжуємо це робити, незважаючи на повномасштабну війну. У 2023 і 2024 роках ми інвестуємо ще 2 млрд грн у наш бізнес в Україні і залишаємося відданими суспільству. Особлива подяка нашій українській команді за проведення цього візиту за складних обставин та за їхню неймовірну роботу та відданість справі», – додав Якоб Ааруп-Андерсен.

Carlsberg Ukraine

Під час візиту Якоба Ааруп-Андерсена відбулися зустрічі з багатьма колегами, відвідування клієнтів, зустрічі з ключовими стейкхолдерами

У межах візиту Якоб Ааруп-Андерсен, генеральний директор PJSC Carlsberg Ukraine Олег Хайдакін, представники бізнес-спільноти та медіа зустрілися в резиденції посла Данії в Україні.

«Я дуже радий, що CEO Carlsberg Group вирішив приїхати в Україну в цей важкий час. Це акт солідарності з Україною. Ви показуєте, що вірите в стійкість України. Ви також демонструєте, що готові розділити виклики та ризики, з якими українці зіштовхуються щодня. Carlsberg Group не лише демонструє довіру до України своїм візитом. Ще в червні я мав честь взяти участь в урочистому відкритті нової виробничої лінії на вашій пивоварні в Києві. Це була знакова подія. Це були найбільші іноземні інвестиції в Україну в 2023 році. Я хочу подякувати керівництву Carlsberg за зусилля щодо підтримки стійкості України через гуманітарну допомогу, захист співробітників, реінтеграцію ветеранів та підтримку мобілізованих колег. Carlsberg є символом промислового розвитку Данії. З самого початку корпоративна соціальна відповідальність була частиною ДНК Carlsberg задовго до появи поняття КСВ. Ви завжди дбали про своїх співробітників, про громади та країни, де ви працюєте», – сказав надзвичайний та повноважний посол Королівства Данії в Україні Оле Егберг Міккельсен.

Нагадаємо, Carlsberg Group почала роботу в Україні в 1996 році і з року в рік є одним із найбільших міжнародних інвесторів у секторі FMCG-бізнесу.. Carlsberg Ukraine забезпечує роботою понад 1300 осіб на пивоварнях у Києві, Львові та Запоріжжі та надає ще понад 20 000 робочих місць у суміжних галузях (готельно-ресторанному бізнесі, сільському господарстві, логістиці тощо). З року в рік компанія входить до рейтингів найбільших платників податків та до переліку 50 найкращих роботодавців України.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні