Олександр Зінченко, півзахисник лондонського «Арсеналу» та національної збірної України з футболу. Фото надане пресслужбою Vbet
Категорія
Партнерський матеріал
Дата

«Ми не хочемо, щоб принципи відповідальної гри стали простою формальністю». VBET Ukraine про обовʼязкові складові сучасного гемблінгу

2 хв читання

Олександр Зінченко, півзахисник лондонського «Арсеналу» та національної збірної України з футболу. Фото надане пресслужбою Vbet

Компанія VBET Ukraine презентувала соціальний ролик про відповідальну гру за участі свого амбасадора – півзахисника лондонського «Арсеналу» та національної збірної України з футболу Олександра Зінченка

Про відповідальність у грі

Responsible gambling (RG) – це обовʼязкова складова сучасного гемблінгу. Відповідальна гра містить у собі декілька елементів: легальна робота на ринку, чесна реклама, просвітництво (як грати без шкоди ментальному здоров’ю та власному гаманцеві), відкрита інформація про спортивні події, прогнози, сustomer care політика.

У VBET Ukraine розроблено чітку політику RG, що передбачає повну ідентифікацію гравця (зокрема, через «Дію» та BankID), відсторонення гравця від ігор на деякий час, попередження ігрової залежності, самовиключення за власним бажанням. З метою контролю витрат компанія може встановлювати ліміт на суму, яку може витрачати гравець за певний проміжок часу.

VBET Ukraine також проводить тренінги для команд customer care щодо визначення у клієнта ігрової залежності. В разі, якщо така ситуація трапиться, customer care запропонує свою допомогу та надасть повну інформацію, як запобігти проблемі.

Амбасадор відповідальної гри 

Компанія просуває свої принципи та підходи у своєму спілкуванні з гравцями. VBET Ukraine є преміум-спонсором національної збірної України з футболу та часто співпрацює з гравцями, створюючи контент для неї. Амбасадором відповідальної гри цьогоріч став Олександр Зінченко. Його обрано завдяки ставленню Зінченка до гри: Олександр багато працює над собою, адже участь у найсильнішому чемпіонаті Європи потребує постійного самовдосконалення. Крім того, Зінченко – пристрасний гравець: на старті карʼєри в англійській Премʼєр-лізі Сашко отримав догану за те, що почав тренуватися додатково до основного плану.

«Ми не хочемо, щоб принципи відповідальної гри стали простою формальністю, наявність якої вимагає закон. Для VBET Ukraine – це основа роботи й комунікації з клієнтами. Як постачальник азартних розваг ми, мабуть, діємо всупереч стереотипам, тому що безпека гравців та їхнє задоволення від гри – наш пріоритет. Щоб показати це, ми презентували ролик із Зінченком, де герой потрапляє в життєві ситуації, знайомі кожному із нас, і закликали ставитися до них відповідально», – коментує Артем Іваницький, СМО VBET Ukraine.

«З відомими спортсменами іноді буває складно працювати. Тут і щільний графік, і брак часу, часта зверхність, нерозуміння завдання, небажання щось робити тощо. Але Сашко – просто знахідка! Простий у спілкуванні, розумний і відповідальний. На знімальний майданчик прийшов підготовленим, зібраним, знаючи сценарій від А до Я, й одразу впевнено ввійшов у роботу. Сашко не звик гаяти час, адже кожен його день ретельно сплановано», – розповідає про роботу над відео Костянтин Михайлов, креативний директор VBET Ukraine.

Соціалізація гральних компаній

Легалізація грального бізнесу в Україні відбулася три роки тому з прийняттям галузевого закону. Соціалізація гральних компаній містить у собі декілька напрямів: поповнення державного бюджету коштом сплати вартості ліцензій і податків, інформування населення про види азартних розваг, забезпечення дієвості принципів відповідальної гри, соціальна та благодійна діяльність.

VBET Ukraine є частиною глобальної групи VBET, що давно працює в країнах Європи, Латинської Америки та Азії. Ввійшовши на український ринок 2020 року, компанія принесла із собою найкращі міжнародні практики та підходи. У контексті дотримання правил відповідальної гри це означає, що, крім досвіду, VBET має всі необхідні засоби підтримки гравців.

«Ми не хочемо, щоб принципи відповідальної гри стали простою формальністю». VBET Ukraine про обовʼязкові складові сучасного гемблінгу /Фото 1

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні