Категорія
Партнерський матеріал
Дата

Alliance bank запустив мобільний застосунок для персональних та бізнес-потреб

2 хв читання

Alliance bank запустив мобільний застосунок для персональних та бізнес-потреб

Alliance bank презентує новий мобільний застосунок Alliance, що обʼєднує в собі фінансові послуги для фізичних осіб, ФОП та юридичних осіб. Це рішення дозволяє закривати всі фінансові потреби в одному застосунку, без необхідності встановлювати спеціальні бізнес-додатки або відвідувати банківські відділення. Розповідаємо докладніше у матеріалі

АТ «Банк Альянс», яке вже понад 30 років працює на ринку, створило продукт, який дозволяє ефективно керувати як особистими, так і бізнес-фінансами. Розробники зазначають, що однією з багатьох особливостей новинки є можливість для юридичних осіб дистанційно відкривати рахунки та зручно використовувати застосунок для ділових цілей. Застосунок також пропонує низку переваг для фізичних осіб, таких як 30% кешбеку, найдовший грейс-період на покупки при відкритті кредиту та інші.

Основні переваги та функції застосунку Alliance

Бізнес-функції

Розробники підкреслюють, що головною перевагою є можливість швидкої дистанційної реєстрації через додаток «Дія» або відеочат та ведення всіх фінансових справ в одному застосунку для ФОП і юридичних осіб. Серед бізнес-функцій:

  • швидке дистанційне відкриття рахунків;
  • безкоштовні та швидкі платежі до бюджету в кілька кліків;
  • можливість здійснювати комерційні платежі;
  • автоперевірка отримувача платежу на ризик-фактори;
  • повторні платежі в два кліки;
  • онлайн-квитанції.

Перший рік обслуговування бізнес-рахунку є безкоштовним, включаючи платежі для сплати податків та перекази з рахунку ФОП на будь-які картки і рахунки в АТ «Банк Альянс». З відкриттям бізнес-рахунку користувачі отримують безкоштовну віртуальну картку з можливістю замовлення пластикової.

Мобільний застосунок Alliance,  Альянс банк, Банк Альянс, Alliance bank

З відкриттям бізнес-рахунку користувачі отримують безкоштовну віртуальну картку з можливістю замовлення пластикової.

Переваги для фізичних осіб

Застосунок пропонує низку вигод для фізичних осіб, починаючи з картки «Стартова». Її можна відкрити дистанційно через «Дію» або відеочат. Відкриття та обслуговування картки безкоштовні. Після активації картки автоматично запускається вигідна програма кешбеку:

  • 30% кешбеку на перші покупки онлайн та офлайн протягом 30 днів або до накопичення 500 грн;
  • після цього – 1% кешбеку на всі покупки без обмежень.

«Стартова» пропонує безкоштовне зарахування коштів, перекази з картки на картку (P2P) без комісії та безкоштовне поповнення мобільного за власні й кредитні кошти.

Картка також надає можливість отримати кредитний ліміт до 100 000 грн із пільговим періодом на покупки до 92 днів та до 62 днів для зняття або переказу кредитних коштів. У застосунку Alliance також можна відкрити депозит у гривнях, доларах США та євро. 

Картка «Стартова» доступна у віртуальному форматі, але за бажання можна замовити пластикову і отримати її у відділеннях Alliance bank.

Мобільний застосунок Alliance,  Альянс банк, Банк Альянс, Alliance bank

Застосунок Alliance доступний для завантаження в App Store і Google Play.

Універсальність та зручність

Новий застосунок від Alliance bank дає змогу користувачам швидко відкривати рахунки для персональних та бізнес-потреб без необхідності відвідувати відділення. Відкриття нових продуктів та їхнє використання здійснюються повністю онлайн і в кілька кліків. Застосунок дозволяє вирішувати фінансові питання з будь-якої точки країни та світу 24/7 без прив’язки до годин роботи банку.

Інтуїтивний інтерфейс і персоналізація

Alliance має сучасний та інтуїтивно зрозумілий дизайн і легкий доступ до всіх необхідних функцій. Його можна персоналізувати під власні смаки: змінювати назви карток і налаштовувати різні обкладинки віджетів карток, обираючи дизайни з запропонованої галереї. В застосунку можна обирати режими «день», «ніч» або «автоматично», а на головному екрані можна побачити свої картки, курс валют, кешбек і депозити. А за наявності рахунку ФОП або ЮО вгорі на головному екрані зʼявляються розділи «Особисте» і «Бізнес», і користувач легко обирає потрібний розділ для подальшої роботи. 

Застосунок доступний для завантаження в App Store і Google Play. Слоган застосунку «Спробуй щось нове» закликає протестувати новинку та відразу ж оцінити її переваги. Також розробники заявляють про постійне розширення функціоналу застосунку. Новини про застосунок можна отримувати в соцмережах Alliance bank, щоб бути в курсі всіх останніх оновлень.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.