Віра Платонова, старша віцепрезидентка, регіональна менеджерка Visa в Україні, Грузії, країнах СНД та Південно-Східної Європи. /надано пресслужбою
Категорія
BrandVoice
Дата

Герої Forbes NEXT 250 — це ті, хто вже сьогодні визначає, яким український бізнес-ландшафт буде завтра

Віра Платонова, старша віцепрезидентка, регіональна менеджерка Visa в Україні, Грузії, країнах СНД та Південно-Східної Європи. Фото надано пресслужбою

Віра Платонова, старша віцепрезидентка, регіональна менеджерка Visa в Україні, Грузії, країнах СНД та Південно-Східної Європи про підтримку підприємництва.

Малі та середні підприємства – це ті численні кити, на яких тримається економіка будь-якої країни. Адже саме вони становлять 90% усіх компаній по всьому світу (за даними дослідження Світового банку Improving Access to Finance for SMEs, квітень 2018 року).

У часи повномасштабної війни важливість МСБ для української економіки стала ще більшою: вони вивезли на своїх плечах «блекаутні» осінь та зиму 2022–2023 року, коли закупили генератори, миттєво адаптували роботу під графіки відключень, вони робили релокацію, перезапускались і продовжили працювати.

Герої Forbes Next250 – це ті, хто вже сьогодні визначає, яким український бізнес-ландшафт буде завтра. Ті, хто міцно підтримує економіку країни у часи війни, сплачуючи податки та наповнюючи бюджет. Ті, хто створює робочі місця й торує шлях тим, хто лише мріє розпочати власну справу. Ті, хто не припиняє масштабуватися, розвиватися та генерувати креативні рішення попри надзвичайно складні економічні умови, створювати нові продукти, безперервно надавати послуги споживачам, захищати нашу країну та, навіть зазнавши величезних збитків через війну, не боятися починати спочатку.

Підтримка підприємництва – пріоритетний напрям роботи компанії Visa. Ми допомагаємо їм не словом, а ділом, пропонуючи послуги та технології, які значно спрощують ведення бізнесу й дозволяють забути про пачки купюр та громіздкі сейфи, долучившись до швидких і безпечних безготівкових розрахунків. 2020 року ми взяли на себе зобов’язання забезпечити до кінця 2023 року цифровими платіжними інструментами 50 млн МСБ по всьому світу. Нині ж кількість підприємств, яким ми відкрили двері у світ диджиталу, сягнула позначки у понад 40 млн.

Від початку повномасштабного вторгнення Visa зосередилася на тому, щоб забезпечити стабільність українського фінансового сектору та безперебійну роботу цифрових платіжних сервісів, які ми пропонуємо своїм бізнес-клієнтам. Зручний прийом безготівкових оплат із технологією Visa Tap to Phone, що перетворює смартфон на ОС Android, оснащений NFC-чипом, на повноцінний POS-термінал, дозволяє зекономити на встановленні дорогого обладнання. Технологія Visa Click to Pay, що дає покупцям змогу здійснювати покупки без необхідності пам’ятати номер картки чи вводити паролі, стимулює розвиток онлайн-торгівлі й допомагає бізнесам привернути більше клієнтів. Усі ці й інші продукти і рішення від компанії Visa вже встигли стати щоденною, невід’ємною частиною життя українських підприємців, допомагаючи їм здійснювати та приймати електронні платежі.

Щодня ми працюємо пліч-о-пліч із українськими МСБ задля підтримання економіки країни. Я рада в ці неспрості часи появі такого списку від команди Forbes Ukraine, як Next250. Адже внесок бізнесу, зокрема невеликих підприємств, у стійкість України величезний. Упевнена, що компанії, представлені у Next250, мають усі шанси вже за кілька років потрапити на вершину українського (а може, й глобального) бізнес-олімпу.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні