Laba
Категорія
Партнерський матеріал
Дата

Нові скіли для лідерів бізнесу та їхніх команд: знижки в Laba до -50% у листопаді

Світ, яким ми його знаємо, змінився, і управлінцям треба регулярно апгрейдити свої навички. Розповідаємо, чому це так важливо, навіть якщо ви гендиректор і здається, що досягли максимуму, та як розвинути актуальні скіли з міжнародною бізнес-школою Laba.

Згідно з прогнозом Future of Jobs Report 2023 Всесвітнього економічного форуму, уже до 2025 року 60% фахівців у світі потребуватимуть апгрейду скілів або перекваліфікації. У світі, де будь-яка навичка втрачає актуальність протягом пʼять років, постійне навчання і growth mindset – одні з найважливіших речей для фахівців. 

Lifelong learning і growth mindset

  • Стимулюють інновації. Лідери, які постійно навчаються, відкриті до змін. Вони не покладаються на стратегії, які спрацювали в минулому. Натомість шукають нову інформацію та думають, як залежно від ситуації застосувати набутий досвід. 
  • Підвищують мотивацію і стимулюють досягнення. Дослідники відстежили: стійке переконання, що ваш мозок може безперервно розвиватися, стимулює досягнення. Наприклад, учні школи, яких навчали, що інтелектуальні здібності можна прокачувати, достатньо лише докладати зусиль, демонстрували значні покращення результатів із математики. 
  • Допомагають будувати ефективні команди. Розуміючи переваги безперервного навчання, управлінці інвестують у власну команду та розвиток кожного колеги, як і в себе. Це допомагає створювати сильні, вмотивовані команди. 

За словами Сатьї Наделли, гендиректора Microsoft, трансформація компанії почалася відтоді, як він почав «зашивати» growth mindset у внутрішню культуру. Компанія запровадила структуру управління Model, Coach, Care, мета якої – постійно навчати команди, як підходити до проблем, що робити після провалів та як розвивати інших. 

Це допомогло вивести Microsoft на рекордну ефективність та оцінку більш як в $1 трлн. Вона зросла більш ніж на 230% з лютого 2014 року – від дати, коли Сатью Наделлу призначили CEO Microsoft.

  • Роблять вас гнучкими й адаптивними. Люди із growth mindset краще адаптуються під час різких змін. Вони сприймають кризу як можливості та зростання.

Отримуйте актуальні hard та soft skills із Laba

Щомісяця в Laba запускають приблизно 20 онлайн-курсів – про маркетинг, менеджмент, фінанси, HR, аналітику й програми (PowerPoint, MS Excel, Power BI). За вісім років існування компанія вже провела понад 410 онлайн-курсів, які прослухали більш ніж 100 000 студентів з 50+ країн.

Курси Laba обирають:

#1. За акцент на практиці. Із перших занять студент працює над власним проєктом або стратегічним планом. Під кінець навчання кожен має прокачане портфоліо, антикризову програму тощо. 

#2. За акредитацію міжнародними організаціями: 

  • Інститутом управління проєктами (PMI) – «знак якості» для навчання project-менеджерів та керівників;
  • Інститутом сертифікації HR-фахівців (HRCI) – IELTS у світі HR; 
  • Міжнародним інститутом бізнес-аналізу (IIBA) – підтверджує високий рівень володіння інструментами аналітики;
  • Інститутом постійного професійного розвитку викладачів (CPD) – британською організацією, що підтверджує якість освіти. 

Це означає, що після проходження курсу слухачі отримують бали, які можуть використати для отримання або продовження сертифікації у будь-якій установі – PMI, HRCI чи IIBA.

Щоб отримати акредитацію, Laba проходить ретельний аудит програми курсу, лекторів і репутації бізнесу, а також відповідність стандартам в індустрії та вимогам установи. 

#3. За лекторів із сильним практичним досвідом. У Laba викладають фахівці з багаторічним досвідом із «Нової пошти», «Київстару», Genesis, Uklon, Luxoft та інших відомих компаній. Наприклад, проджект-менеджмент в IT викладає Technical Program Manager у Booking.com Тарас Федорук, президент українського представництва PMI. Він має понад 10 професійних сертифікацій, а також отримав нагороди «Найкращий керівник проєктів в IT» за версією Ukrainian IT Awards у 2019 році та PMI Rising Leader у 2022-му. 

#4. За актуальність. Завдяки ретельному аналізу ринку всі курси Laba відповідають реальній бізнес-ситуації. Кожен наступний потік курсу оновлюється: лектори змінюють презентації та воркшопи, щоб вони були актуальними. Записи лекцій та всі матеріали доступні в особистому кабінеті на платформі MY.LABA – назавжди

*Згідно з внутрішньою статистикою Laba, лише 4% слухачів відмовляються від курсу та просять повернути кошти. 

Майже п’ята частина студентів повертається до бізнес-школи по нові знання. 

LABA

Відгуки студентів бізнес-школи LABA

LABA

Відгуки студентів бізнес-школи LABA

LABA

Відгуки студентів бізнес-школи LABA

Попередній слайд
Наступний слайд

Наразі у Laba діє спецпропозиція – вісім тематичних наборів курсів (у кожному по три онлайн-курси) зі знижкою до 50%: «Фінансист», «Фінансовий директор», «Маркетолог», «Продакт-менеджмент», «Проджект-менеджер в IT PRO», «HR-менеджер PRO», «Власник бізнесу» і «Бізнес-аналітик».

Це комплексні набори для бусту скілів – ваших і ваших команд. Також можна зібрати свій Skills Pack зі знижкою. 

Важливо не ставити навчання на паузу, навіть якщо ви вже керівник. Барак Обама, будучи президентом, годину на день присвячував читанню. Топовий інвестор в історії Воррен Баффет витрачав 80% свого часу на читання й роздуми. Один із найбагатших людей світу Білл Гейтс читає по одній книзі на тиждень. 

Поки товари й послуги стрімко знецінюються, цінність знань зростає. Саме тому навчання завжди буде конвертуватися в бізнес-результати і нові досягнення. А Laba у цьому допоможе.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні