HENNESSY x NBA
Категорія
Партнерський матеріал
Дата

HENNESSY x NBA стартував новий сезон!

Відтоді, як у 2020 році було оголошено про старт партнерства, Hennessy і NBA викликають захоплення шанувальників по всьому світу, що демонструє вплив обох брендів на світову культуру.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Яскрава колаборація всесвітньо відомого бренду коньяку Hennessy та NBA триває:

Що робить партнерство неперевершеним? Разом ми сила. Разом ми досягаємо більше! Посилюючи один одного, ми надихаємо оточуючих на творчість та великі звершення! Динамічний та яскравий характер баскетболу вдало підкреслює стиль Hennessy – інтенсивний та надихаючий.

Hennessy

Динамічний та яскравий характер баскетболу вдало підкреслює стиль Hennessy

Завдяки новаторській ініціативі Hennessy Courts Beyond Limits було створено безпрецедентні баскетбольні майданчики в Африці, Азійсько-Тихоокеанському регіоні, Європі та за їхніми межами. Встановлюючи нові стандарти, Hennessy підняв NBA на надзвичайну висоту завдяки найвищому в світі баскетбольному майданчику, розташованому на хмарочосі Шанхая.

Hennessy

Найвищий у світі баскетбольний майданчик, що розташований на хмарочосі Шанхая

А також переніс гру на пляж завдяки першому в історії баскетбольному майданчику в Сіднеї у культовому Bondi Icebergs.

Hennessy

Перший в історії баскетбольний майданчик в Сіднеї у культовому Bondi Icebergs

Hennessy

Перший в історії баскетбольний майданчик в Сіднеї у культовому Bondi Icebergs

Попередній слайд
Наступний слайд

Уже понад 250 років Hennessy підтримує тих, хто виходить за межі, з гаслом «Не зупиняйся, не йди на компроміс». І це партнерство тому підтвердження – Hennessy продовжує цю традицію, підтримуючи дух NBA як на майданчику, так і поза ним.

Hennessy

Уже понад 250 років Hennessy підтримує тих, хто виходить за межі

Hennessy

Уже понад 250 років Hennessy підтримує тих, хто виходить за межі

Попередній слайд
Наступний слайд

Доєднатись до команди прихильників Hennessy та NBA можна, придбавши ексклюзивні лімітовані позиції бренду в магазинах Goodwine

Hennessy та NBA

Hennessy V.S NBA

Один із найулюбленіших коньяків у світі Hennessy Very Special має власну яскраву інтенсивність. Дозрівання в нових дубових діжках надає йому особливий, сміливий характер. Фруктові ноти та ноти підсмаженого мигдалю. Смакує самостійно або у складі коктейлю. Hennessy V.S NBA – дух NBA.

Hennessy V.S.O.P NBA

Баскетбол – це не просто гра, це велика спільнота на майданчику та поза ним. Створений, щоб втілити оригінальну концепцію коньяку, Hennessy V.S.O.P – це гармонійний та добре збалансований коньяк, який відрізняється багатою палітрою ароматів, природним балансом сили, повнотою смаку та дивовижно довгим післясмаком. Hennessy V.S.O.P NBA – гра, яка ніколи не припиняється!

HENNESSY x NBA стартував новий сезон! /Фото 1

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні