Gazer METASMART TV
Категорія
Партнерський матеріал
Дата

METASMART TV розвʼязав проблему довгого та нудного пошуку фільмів

Gazer METASMART TV

Поки ви читаєте цю статтю, велика ймовірність того, що десь на світі зʼявляється новий фільм чи серіал. З дня на день їх більшає, і точну кількість визначити просто неможливо. Статистика бази даних IMDb говорить про 7 млн фільмів та телесеріалів станом на 2021 рік. Щоб переглянути хоча б десяту частину, забракне всього життя, а от подивитися найяскравіші зразки різних періодів кіновиробництва цілком можливо. Але як визначитися у цьому кіноокеані? Навіть можливості сучасних SMART-телевізорів не дозволяють швидко та зручно знайти потрібний фільм чи серіал. Елементарно знайти стрічку на вечір стало серйозною проблемою навіть для досвідчених кіноманів.

Якщо фільм існує, то ви точно його знайдете 

Оптимізувати пошук, зробити його швидшим, зручнішим і приємнішим поставило собі за мету нове покоління телевізорів METASMART TV. І це вдалося. У вересні цього року на світовій виставці побутової техніки та електроніки IFA 2023 відбулася презентація оновлення, яке докорінно змінило процес пошуку фільмів і досвід користування телевізором загалом. 

З METASMART TV знайти фільм тепер так само зручно, як знайти квиток на літак на відомих пошуковиках авіаквитків. Віднині весь контент на головному екрані вашого телевізора. Введіть назву фільму в пошук – і ви миттєво отримаєте інформацію про його доступність в онлайн-кінотеатрах, умови перегляду та мову, якою він транслюється у вашій країні. Ви одразу можете порівняти умови та обрати найзручніший спосіб перегляду без необхідності завантажувати окремі застосунки. Від моменту введення назви у пошукове поле до перегляду фільму минають лічені хвилини. Хіба не круто?

METASMART TV

З METASMART TV знайти фільм тепер дуже зручно.

Унікальний фільтр – потрапляння просто в ціль

Якщо ви не знаєте, що подивитися, то до ваших послуг фільтр, який дозволяє обрати фільм чи серіал за найрізноманітнішими параметрами, такими як жанр, рейтинг, вік глядача, рік випуску, бюджет, касові збори, студія, режисер, нагороди та актори. Якщо творчість певних акторів вам не до душі, то їх можна легко виключити й фільми за їхньою участю не потраплять до ваших добірок. Таким чином ви знайдете фільм, який максимально відповідає вашим уподобанням та інтересам.   

Gazer METASMART TV – спільне бачення бренду та користувача 

Нова розробка Gazer із пошуку фільмів – це те, що кардинально відрізняє телевізор Gazer METASMART TV від телевізорів категорії SMART. Це результат ретельного аналізу потреб користувачів та їхніх бажань. Телевізор створений для тих, хто цінує власний час і комфорт, для тих, хто обирає насолоджуватися життям, а не вдовольнятися мінімумом. Годі витрачати час на тривалий і нудний пошук фільмів, бо часу на справді важливе у вашому житті може не лишитися. 

Із Gazer завжди є що подивитись.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні