Благодійна акція WINETIME спільно із благодійним фондом «Діти Героїв». /пресслужба компанії WINETIME
Категорія
Партнерський матеріал
Дата

Підтримка дітей, які втратили батьків через війну. Подробиці благодійної акції від WINETIME

1 хв читання

Благодійна акція WINETIME спільно із благодійним фондом «Діти Героїв». Фото пресслужба компанії WINETIME

Днями, 30 червня, завершилася благодійна акція, ініційована мережею гастромаркетів WINETIME і впроваджена спільно із благодійним фондом «Діти Героїв», спрямована на допомогу дітям, котрі втратили одного чи обох батьків під час війни.

Благодійна акція тривала рівно місяць – з 1 по 30 червня 2024 року. В рамках ініціативи команда WINETIME розробила унікальне паковання з логотипом фонду для двох смаків морозива і запустила продукцію у продаж. Благодійне морозиво можна було придбати в усіх офлайн-магазинах мережі гастромаркетів WINETIME.

Команда WINETIME розробила унікальне паковання з логотипом фонду для двох смаків морозива.

Команда WINETIME розробила унікальне паковання з логотипом фонду для двох смаків морозива.

«Дякуємо фонду за можливість проведення такого благодійного проєкту, спрямованого на допомогу дітям. Ми із задоволенням підтримали звернення від благодійного фонду. Також вдячні всім, хто долучився до акції. Для нас важливо підтримати дітей, які втратили внаслідок війни одного чи обох батьків, подарувати їм радість та позитивні емоції. Ми у WINETIME щиро віримо, що добрі дії здатні покращити життя дітлахів, зробити його яскравим і сповненим мрій і надій. Компанія не зупиняється у благодійних ініціативах і продовжує працювати у цьому напрямі», – зазначає команда WINETIME.

Одразу після завершення акції всі зібрані 268 445 грн найближчим часом буде передано на потреби БФ «Діти Героїв». Команда благодійного фонду спрямує кошти на медичне страхування своїх підопічних – маленьких українців, котрі втратили одного чи обох батьків під час війни.

Кошти від благодійної акції спрямують на медичне страхування українців, котрі втратили одного чи обох батьків під час війни.

Кошти від благодійної акції спрямують на медичне страхування українців, котрі втратили одного чи обох батьків під час війни.

«Вже третє літо українські діти проводять в умовах повномасштабної війни. Ми робимо все можливе, щоб зробити це літо для них трішки яскравішим. Наприклад, відправляємо їх у табори, де вони психологічно відновлюються та весело проводять час з однолітками. Це було б неможливо без постійної підтримки наших партнерів і донорів. Ми щиро вдячні WINETIME за проведення цієї благодійної акції», – наголосила Тетяна Новицька, СЕО БФ «Діти Героїв».

Про БФ «Діти Героїв»

БФ «Діти Героїв» допомагає дітям, які втратили одного чи обох батьків унаслідок повномасштабного вторгнення РФ. Фонд надає першочергову фінансову допомогу, психологічну та юридичну підтримку, сприяє освіті та розвитку дітей до їхнього повноліття. Програми та проєкти фонду базуються на індивідуальному підході до кожної дитини з метою забезпечення їхніх унікальних потреб.

Станом на 1 червня 2024 року під опікою фонду перебуває 9364 підопічних. Щотижня до фонду приєднується близько 70 дітей. 92% підопічних фонду – це діти військовослужбовців, 8% – цивільних.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.