Максим Іванчук
Категорія
Партнерський матеріал
Дата

Пластична хірургія як мистецтво. Як працює методика Face your Face 25 від доктора Максима Іванчука

Доктор Максим Іванчук, засновник клініки пластичної хірургії та розробник методики інноваційного омолодження Face your Face 25

Чим сьогодні є естетична та пластична хірургія? Доктор Максим Іванчук, засновник клініки пластичної хірургії та розробник методики інноваційного омолодження Face your Face 25 впевнений: головне завдання пластичної хірургії – перетворення без спотворення. В основі створеної ним техніки лежить принцип використання індивідуальних рис обличчя і тіла, підкреслених за допомогою вузькоспрямованих процедур. Як це працює та які результати дає? 

Практика – основа майстерності 

Максим Іванчук з дитинства цікавився медициною. Ще бувши учнем середньої школи, він після занять ходив до лікарні та вивчав роботу знайомого доктора, його колег та ординаторів. «Можливо, завдяки моїй наполегливості та цілеспрямованості я уже в 17 років, після 11 класу, отримав можливість асистувати під час операцій в лікарні міста Новоград-Волинський Житомирської області», – каже Максим Іванчук. Там у нього народилася мрія стати хірургом. На той час майбутній доктор Іванчук ще не бачив себе в певній спеціалізації. Головним його бажанням була допомога людям.

Після закінчення школи Максим Іванчук вступив до Київського медичного університету. За кілька років вивчення специфіки роботи медичних працівників він зрозумів, що саме практика, поєднана зі здобуттям теоретичних знань, робить лікаря по-справжньому кваліфікованим фахівцем. У той час, коли більшість одногрупників Максима осягали ази науки, він також шукав можливості практикуватися. 

«На першому курсі медичного університету я познайомився з естетичною хірургією, і це стало поворотним моментом у моєму житті. Я побачив, скільки позитивних емоцій може принести якісна робота хірурга», – каже Максим Іванчук.

Він став свідком того, як життя людини повністю змінюється після проведення операції. Майбутній лікар зрозумів, що це саме те, чим він хоче займатися. 

«Подальші роки мого навчання та ординатури були сповнені численними дослідженнями методів і технік проведення пластичних операцій, вивченням анатомії та фізіології, вікових змін та індивідуальних особливостей організму людини», – розповідає Максим Іванчук.

Доктор Максим Іванчук

Доктор Максим Іванчук

Власна клініка та інноваційна методика проведення операцій: від мрії до реальності

Не зупинявся доктор Іванчук і в розвитку практичних навичок. «З часом я почав стажуватися у всесвітньо відомих хірургів із Німеччини, США, Австрії та Південної Кореї», – каже він. Асистуючи їм і досконально вивчаючи техніки та методи, Максим не намагався копіювати наставників, а займався дослідженням. «Щоб стати справжнім майстром та отримати визнання у світі, мені було необхідно розробити по-справжньому інноваційні процедури, які не проводить жоден лікар, – каже Максим Іванчук. – І це мені вдалося. Після 10 років практики я зміг розробити комплекс ексклюзивних процедур, що забезпечують повне омолодження зовнішності без спотворення рис обличчя і тіла».

Чи готові ви повернути час назад і розкрити більш молоду, сяючу версію себе? Саме таке запитання розміщене на головній сторінці сайту, що присвячений методиці перетворення доктора Максима Іванчука Face your Face 25. «Нова, сяюча версія себе» – ось що, за словами доктора, отримують його пацієнти. І саме у цих словах виражено ставлення Максима до своєї роботи. Він з повагою ставиться до індивідуальних особливостей людського тіла і не намагається переробити їх під єдині загальновизнані стандарти. Робота пластичного хірурга, на його думку, має бути спрямована на перетворення конкретної людини з максимальним збереженням її індивідуальності.

25 процедур, 25 пацієнтів, мінус 25 років

«У комплекс Face your Face 25 входить 25 базових процедур, серед яких є інноваційні маніпуляції, які не проводить жоден фахівець естетичної медицини у світі», – запевняє Максим Іванчук. Ось що пропонує доктор: 

  • корекція «кілець Венери» – глибоких горизонтальних зморщок на шиї;
  • авторська процедура видалення другого підборіддя і виділення «кута молодості»;
  • закрита ринопластика;
  • «погляд Клеопатри» – хірургічна корекція форми очей, при якій розріз очей набуває мигдалеподібної форми.

І це лише мала частина процедур комплексу Face your Face 25, в результаті якого відбувається повне перетворення зовнішнього вигляду.

«Причому зовнішність пацієнтів не змінюється до невпізнання, а стає більш досконалою, – розповідає Максим Іванчук. – Людина отримує кращу версію себе, яку кожен із нас мріє побачити в дзеркалі».

Комплекс Face your Face 25 складається не тільки з хірургічних маніпуляцій, а й з консультаційних та реабілітаційних процедур, які доктор Іванчук курує особисто. Тож не дивно, що кількість пацієнтів, які проходять омолодження за цією методикою, не перевищує 25 осіб на рік.

«У чому секрет мого успіху? Я ніколи не прагнув ні до фінансового достатку, ні до всесвітньої слави. Ключовим завданням своєї роботи я бачу допомогу людям», – підкреслює Максим Іванчук.

Під час спілкування з кожним пацієнтом лікар намагається повністю зануритися в поставлене завдання, щоб його робота подарувала людині нове життя, наповнене упевненістю в собі та насолодою від краси свого обличчя і тіла. Саме особисте ставлення і бажання допомогти, а також багаторічний досвід самовдосконалення в пластичній хірургії стали запорукою того, що люди з усього світу приїжджають у клініку Іванчука і відчувають щиру радість від «нової сяючої версії себе».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні