Категорія
BrandVoice
Дата

Ще соковитіший. McDonald’s виводить класику на новий рівень та змінює підхід до приготування легендарного Біг Маку

Ще соковитіший. McDonald’s виводить класику на новий рівень та змінює підхід до приготування легендарного Біг Маку

Сила і спадщина McDonald’s®, безумовно, заснована на бургерах, і ось уже понад пів століття в компанії зосереджені на тому, щоб пропонувати клієнтам найкраще. Тому попри те, що основна рецептура класичного Біг Маку® не змінювалася з 1968 року, в компанії оголосили, що «модернізують» та переосмислюють спосіб його приготування – щоб отримати ще соковитішу страву. А також змінюють технологію готування легендарних Чизбургера і Дабл Чизбургера. Тож із чого складається класичний Біг Мак? Forbes BrandVoice розібрався в цьому.

Нова технологія приготування улюблених бургерів з McDonald’s дає змогу зробити їхній смак ще більш вираженим: багато невеликих змін – і відчутний результат. Згідно з опитуванням, 93% українців подобається оновлений смак Біг Маку. Але саме склад бургерів залишається незмінним – ось що входить у Біг Мак упродовж понад 50 років.

З чого складається Біг Мак

Згідно з процедурами в ресторані, усі складники, які не треба смажити, – салат айсберг, свіжий огірок та цибуля, – очікують на приготування в пакуванні до потрапляння в бургер та можуть зберігатися не більше однієї години, сир – до двох годин, а мариновані огірки – до чотирьох годин.

100% ключових інгредієнтів для страв McDonald’s повністю натуральні – без штучних барвників, ароматизаторів чи смакових добавок

понад 60% продуктових складових і товарів для компанії виготовляється саме в Україні.

Цікаві факти про Біг Мак

Ані війна, ані будь-які інші потрясіння не змінюють цінностей McDonald’s. Компанія продовжує дотримуватися стратегії відповідального підходу до вибору партнерів і купує сировину та інгредієнти лише у перевірених постачальників, які обовʼязково відповідають таким критеріям:

  • безпечність продукції.  На підприємстві має бути впроваджена та ефективно працювати система контролю безпечності продукції НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points);
  • офіційне працевлаштування. Це повинно стосуватися абсолютно всіх працівників. Чи не менш важливим є 100% дотримання трудового законодавства України;
  • екологічність. Ключовою умовою є запровадження проєктів та ініціатив задля зменшення впливу на довкілля.

Підприємства проходять низку аудитів від затверджених міжнародних аудиторських компаній на виконання вимог McDonald’s. Перш ніж страву отримає відвідувач, вона проходить близько 100 перевірок. Компанія контролює, як саме вирощується сировина на полях та фермах, у який спосіб вона транспортується і як з неї виробляють харчові продукти – все заради того, щоб шанувальники отримували дійсно якісні улюблені бургери та інші страви.

Скільки Біг Маків українці замовили у 2023 році

Але McDonald’s – це не тільки про бургери, а ще й про взаємну відповідальність: в основі діяльності компанії лежить культура партнерства, яка стосується, зокрема, гуманітарних проєктів у новій реальності. Із початком повномасштабного вторгнення компанія разом із БО «Фундація Дім Рональда МакДональдз» та за активної волонтерської участі понад 500 своїх працівників підтримує Україну та українців. Так у програмі із закупівлі життєво важливого медичного обладнання медзаклади одержали 620 сучасних апаратів для лікування складних ран. А в програмі «Продуктовий набір», яка триває досі, українські родини, які постраждали від воєнних дій, уже отримали понад 265 000 наборів із продуктами першої необхідності.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні