Категорія
Партнерський матеріал
Дата

«Плекаємо своє»: стартував проєкт підтримки бізнесу з загальним фондом 1 мільйон гривень 

«Плекаємо своє»

«Плекаємо своє», проєкт підтримки бізнесу в Україні від фінансового сайту «Мінфін», UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Mastercard

Фінансовий сайт «Мінфін» спільно з UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Mastercard запускає проєкт підтримки бізнесу в Україні «Плекаємо своє» з загальним фондом 1 млн гривень, завдяки якому підприємці можуть отримати фінансову підтримку для розвитку власної справи, релокації чи інших цілей, пов’язаних із безпосередньою діяльністю бізнесу.

Основна мета проєкту

Метою проєкту є підтримка тих підприємців, які працюють задля перемоги України у війні та тримають економічний фронт: створюють нові робочі місця, сплачують податки, допомагають долати наслідки війни й пропонують соціально важливі товари чи послуги.

«Сьогодні українські підприємці – це справжні герої. Щодня вони долають різні виклики, пов’язані з пошуком нових ринків і фахівців, релокацією, масштабуванням бізнесу та подальшим розвитком. Їх прагнення підтримувати своїх працівників і громаду, рухати економіку країни й працювати задля перемоги вражають. Тож як надійний фінансовий партнер UKRSIBBANK підтримав проєкт «Плекаємо своє». Це наш внесок у розвиток сталого бізнес-середовища в Україні», – зазначив Андрій Кашперук, заступник Голови правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

Усі нові клієнти UKRSIBBANK – юридичні особи середнього та малого бізнесу, які братимуть участь у проєкті «Плекаємо своє» і з 14 вересня по 31 жовтня 2023 року відкриють у банку один з рахунків для ведення власної справи, «Економ» чи «Безлімітний», отримають безкоштовне обслуговування відповідного рахунку на строк до одного року. Водночас, якщо такий учасник акції також відкриє пакетне обслуговування для власних потреб – All Inclusive De Luxe, то теж зможе безкоштовно користуватися перевагами Premium обслуговування у міжнародному банку – така можливість доступна тільки одному представнику компанії-учаснику проєкту.

Заявки на участь у проєкті приймаються до 25 жовтня. 

Умови для участі в проєкті 

1. Участь у проєкті беруть громадяни України, які є засновниками (учасниками) юридичних осіб, що зареєстровані та діють на території України. Щоб подати заявку на участь у проєкті, учасники заповнюють анкету й надають необхідну інформацію про діяльність компанії.

Особи, які здійснюють свою господарську діяльність як ФОП, участі у проєкті не беруть. 

2. Учасник та юридична особа жодним чином не співпрацюють з росією й республікою білорусь з 24 лютого 2022 року.

3. Юридична особа, на яку подається заявка, офіційно зареєстрована в Україні більше року на момент подання заявки.

4. Юридична особа належить до одного з варіантів:

  • мікропідприємство (річний дохід не перевищує суму 10 млн грн);
  • мале підприємство (річний дохід 10-100 млн грн);
  • середнє підприємство (річний дохід 100-400 млн грн).

5. Юридична особа має активну операційну діяльність протягом останнього календарного року. 

6. Юридична особа не має відкритих судових справ про банкрутство, заборгованості перед бюджетом, заборгованостей за кредитами в банківських установах України більше 90 днів.

Категорії для участі в проєкті

Реальний економічний тил. До цієї категорії входять юридичні особи, які створюють товари або послуги, що в умовах війни допомагають ЗСУ, ветеранам та/або людям, які постраждали внаслідок військових дій.  

Ветеранська сила. До цієї категорії входять юридичні особи, засновані ветеранами, або ті, де офіційно працюють ветерани російсько-української війни, АТО, ССО (мінімум один працевлаштований для мікро/малого підприємства, від трьох – для середнього підприємства).

Підтримка для розвитку. До цієї категорії входять компанії, що релокувалися в Україні або потребують підтримки для релокації/масштабування бізнесу, щоб надалі працювати в Україні.

Згідно з умовами проєкту, для цих категорій підприємці самі надсилають заявки для отримання фінансової підтримки в межах умов проєкту. Журі обере по одному переможцю в трьох категоріях з-поміж претендентів.

Бонусна категорія. Для цієї категорії журі обере з-поміж отриманих анкет 37 компаній за одним чи кількома критеріями:

  • Учасник створює товари/послуги, що є важливими для окремих груп людей (дітей, людей з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, підприємців тощо);
  • Учасник має проактивну позицію та/або на волонтерських засадах допомагає постраждалим від війни;
  • Учасник аргументує потребу у фінансовій підтримці для певної мети, що своєю чергою сприятиме покращенню виробництва чи налагодженню нових бізнес-процесів.

Переможця Бонусної категорії визначать під час церемонії нагородження рандомним шляхом серед фіналістів, котрих обере журі.

Ознайомитися з деталями проєкту та подати заявку на участь можна за посиланням.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні