Gazer METAVERSE TV Week у твоєму місті: вийди в Метавсесвіт з екрану телевізора!
Категорія
На правах реклами
Дата

Gazer METAVERSE TV Week у твоєму місті: вийди в Метавсесвіт з екрану телевізора!

Ви вже чули про метавсесвіт? Ходили на побачення або відвідували концерти там? Це віртуальна реальність, в якій вже живуть ваші сусіди, зустрічаються в кафе друзі, працюють і навчаються колеги.

Такі світові бренди, як Samsung, Adidas, Nike, Louis Vuitton, Burberry вже успішно розвивають свій бізнес там. Gucci навіть відсвяткували своє століття та відкрили перший віртуальний магазин у цьому просторі. Accenture створив власний метавсесвіт ʼThe Nth Floorʼ, який імітує реальні офіси та дозволяє співробітникам проводити навчання, адаптацію та інші заходи. Метавсесвіт — не просто тренд, це нова ера, яка підносить віртуальне спілкування, навчання та розваги на новий рівень.

У метавсесвіті немає кордонів — ні фізичних, ні часових, ні просторових. Ви можете бути скрізь, залишаючись при цьому вдома: ходити на концерти, відвідувати найкращі музеї та виставки, зустрічатися із друзями.

Gazer METAVERSE TV Week у твоєму місті: вийди в Метавсесвіт з екрану телевізора! /Фото 1

Досі сумніваєтесь, чи потрібен вам метавсесвіт? Бажаєте побачити все самі? Завітайте на METAVERSE TV Week, щоб вперше в житті вийти у метавсесвіт на телевізорі Gazer METASMART TV. Ви зможете поринути у цифровий світ і відчути всі переваги віртуального простору з Web 3.0 телевізора Gazer. METAVERSE TV Week для всіх, хто хоче бути у тренді та не залишатися осторонь сучасних технологічних можливостей. Вперше в історії ви зможете потрапити в Decentraland з екрана телевізора — настільки ж просто, як запустити улюблену компʼютерну гру.

Оцініть всі переваги віртуального простору і станьте частиною світу, де немає обмежень і рамок, де кожен може бути ким завгодно. 

Gazer METAVERSE TV Week у твоєму місті: вийди в Метавсесвіт з екрану телевізора! /Фото 2

Заплануйте свою першу подорож у метавсесвіт разом із Gazer. З 28 квітня у найкращих мережах електроніки —Цитрус і Фокстрот. Це буде незабутньо. Захід триватиме 2 тижні, деталі та карта проєкту за посиланням.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні