UNBROKEN
Категорія
Партнерський матеріал
Дата

Unilever виділяє €2 млн на медичну допомогу постраждалим від війни українцям

«Проєкт «Незламна краса» – напрям реконструктивної хірургії Національного реабілітаційного центру «Незламні» (UNBROKEN). Фото: UNBROKEN

Сьогодні компанія Unilever оголосила про співпрацю з двома соціальними ініціативами – UNBROKEN та U+System. Донацію сумою в €2 млн буде спрямовано на створення умов для професійного лікування українців, які постраждали внаслідок війни.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

€1 млн буде виділено на проєкт «Незламна краса», який реалізується у Національному реабілітаційному центрі «Незламні» (UNBROKEN), що діє на базі Першого медоб’єднання Львова. В межах проєкту буде проведено реконструкцію відділення щелепно-лицьової хірургії та закуплено спеціальне обладнання для відновлення обличчя людям, які отримали травми внаслідок воєнних дій. Реконструкція відділення дасть можливість повертати красу близько 410 пацієнтам на рік, а придбання нового обладнання допоможе оперувати надскладні випадки.

«Проєкт «Незламна краса» – напрям реконструктивної хірургії Національного реабілітаційного центру «Незламні» (UNBROKEN). Його мета – стирати російський слід з облич українців. Щодня війна калічить сотні людей: унаслідок вибухів, вогнепальних поранень та пожеж вони отримують важкі травми. Наші громадяни потребують надскладних реконструктивних операцій облич та тіла. І з допомогою цього проєкту ми зможемо забезпечити лікарів, які оперують важкі травми обличчя, найкращим обладнанням, а пацієнтів – комфортними умовами перебування. Дуже дякуємо компанії Unilever за підтримку незламних українців», – зазначає Олег Самчук, генеральний директор Першого медоб’єднання Львова

Unbroken /прес-служба

Олена, пацієнтка Unbroken. Фото: Unbroken Фото прес-служба

Також €1 млн буде виділено на підтримку програми «Допомога зараз» (U+Help), яка реалізовується U+System у партнерстві з БО «Благодійний Фонд «КОЛО». Кошти будуть спрямовані на комплексну медичну реабілітацію постраждалих українців. Програма покриває реконструктивно-відновну та ортопедичну хірургію, протезування, фізичну реабілітацію, слухопротезування та психосоціальну реабілітацію. Програма U+Help надає підтримку постраждалим з усієї України, постійно розширюючи мережу локальних пунктів. 

«Ми щиро віримо, що відновлення України починається з відновлення людини, а травми та фізичні вади не повинні виключати людей із суспільства та ставати на заваді повноцінному життю, – каже Олександра Мостепан, СЕО U+System. Важливою частиною нашої реабілітації є включення пацієнта в процес відновлення. Ми вдячні, що за підтримки Unilever зможемо допомогти більшій кількості людей повернутись до повноцінного життя».

U+

Сергій, пацієнт U+. Фото: U+

«Співпраця з Unbroken та U+System – це продовження наших ініціатив для підтримки українців. Ми вдячні партнерам за їхню життєво важливу роботу і раді допомогти в реалізації їхньої місії».

Василь Бовділов, СЕО Unilever Україна

Unilever також пожертвувала понад €15 млн для надання гуманітарної допомоги українцям, тісно співпрацюючи з установами ООН і місцевими неурядовими організаціями, щоб доставляти допомогу туди, де вона найбільше потрібна.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні