XV щорічний Весняний діловий форум /надано пресслужбою
Категорія
Партнерський матеріал
Дата

Відбувся XV щорічний Весняний діловий форум «Тримаємо стрій – ВІРИМО в Перемогу»!

3 хв читання

Відбувся XV щорічний Весняний діловий форум «Тримаємо стрій – ВІРИМО в Перемогу»! Фото надано пресслужбою

Постійні зміни середовища, втрати і руйнування, які ми, на жаль, спостерігаємо під час війни, дуже демотивують та емоційно виснажують, тому так важливо мати щось, що уособлює значну сталість та повторюваність. Саме тому проведення вже в 15-й раз Весняного ділового форуму є хорошим прикладом уже зрілої інституції, яка покликана, щорічно проводячись, давати бізнесу сили та експертні поради для функціонування та розвитку. Розповідаємо, як він відбувався цьогоріч. 

У зв’язку з безпековими чинниками цього року Весняний діловий форум було проведено в обмеженому за кількістю гостей форматі: запросили лише партнерів та друзів. У результаті до офлайн-дискусії долучилося близько 250 осіб, однак для донесення корисної для бізнесу інформації було організовано трансляцію, яку можна переглянути за посиланням.

Як завжди, програма «Весняного» складалася з чотирьох панелей. Після вітальних слів та хвилини мовчання в памʼять про загиблих унаслідок війни розпочалася панель з обговорення важливої теми «Економіка України під час війни – ключові тенденції».

Керівник Центру економічної стратегії Гліб Вишлінський надав якісний аналітичний матеріал, із яким можна ознайомитися на сайті

Міркування пана Вишлінського щодо певної стабілізації стану економіки, приборкання інфляції та поступового, дуже обережного економічного зростання підтримали у своїх виступах член наглядової ради Національного банку України Василь Фурман та член правління АТ «КРЕДОБАНК» Антон Кіркач.

Війна, яка триває та продовжує забирати людські життя й нищити цивільні обʼєкти, завдає значних збитків енергосистемі України, і саме тому виступ Сергія Коваленка, СЕО YASNO, був дуже актуальним. Він розповів про поточний стан енергосистеми України, а також про найбільш імовірні варіанти розвитку ситуації.

«Audi Центр Львів на Липинського

Партнер заходу «Audi Центр Львів на Липинського»

Завершив панель Тарас Кицмей, співвласник SoftServe, який розповів не лише про ситуацію в секторі ІТ, а й про ті процеси, що торкаються державного регулювання ведення бізнесу в Україні. Уже за доброю традицією участь у форумі взяли міжнародні інституції: на сцені виступала Олена Волошина, представниця Міжнародної фінансової корпорації. Вона розповіла про масштабні проєкти допомоги, які здійснюються цією частиною Світового банку. 

XV щорічний Весняний діловий форум

Сергій Коваленко, СЕО YASNO

XV щорічний Весняний діловий форум

Тарас Кицмей, співвласник SoftServe

Попередній слайд
Наступний слайд

Дуже багато проєктів підтримки українського бізнесу реалізується USAID, і представники цієї поважної інституції також інформували про чинні проєкти. 

Окремо хочеться наголосити на багаторічній участі у «Весняному» одного з найбільших інвесторів України – Європейського банку реконструкції та розвитку. Приїзд Анни Лебединець – асоційованої директорки ЄБРР в Україні та її щира й відверта комунікація з учасниками «Весняного» – найкращий приклад глибокої інтеграції та залученості у підтримку української економіки та бізнесу.

Для кращого «наведення оптики» відомий експерт Євген Глібовицький поділився міркуваннями щодо ставлення українського суспільства та міжнародної спільноти до можливого розвитку ситуації протягом середньострокової перспективи.

У третій панелі «Україна майбутнього – що варто врахувати» Тетяна Ситник із компанії CBR дала якісну аналітику щодо настроїв суспільства, ситуації з політичними партіями, очікуваннями та змінами у настроях громадян на даний час.

Увага до ветеранів, воїнів, які отримали поранення під час захисту України, – саме цьому надзвичайно важливому аспекту життя нації було присвячено окрему увагу. Ольга Руднєва, Superhumans, розповіла про реалізований нею та її командою унікальний проєкт. 

Ольга Руднєва, Superhumans, і Тетяна Ситник, CBR

Ольга Руднєва, Superhumans, і Тетяна Ситник, CBR

Логічним продовженням було проведення благодійного аукціону з метою збору коштів на дрони «Пташки Перемоги». Три унікальні лоти плюс «подвоєння» зібраної суми Василем Даниляком, СЕО ОККО, і 600 000 грн «перетворяться» на 40 дронів для 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

XV щорічний Весняний діловий форум

Проведення благодійного аукціону з метою збору коштів на дрони «Пташки Перемоги».

Поведінка лідерів, їхні досвід і поради – все це обговорюється на завершальній, четвертій, панелі заходу, яку модерував керівний партнер Nexia DK Роман Білик. Тема панелі: «Приклади побудови успішних конкурентних українських компаній». 

Василь Даниляк, СЕО ОККО, взяв участь та поділився чудовими порадами побудови унікальної на ринку України, ефективної та соціально відповідальної компанії. Ось які поради надав Василь Даниляк під час свого виступу: 

  1. Постійно працювати над виконанням узятих на себе зобовʼязань, зберігати й посилювати довіру споживачів та партнерів до компанії. 
  2. Прагнути та мотивувати команду до реалізації, здавалося б, нереалістичних масштабних планів. 

Василь Даниляк наголосив на тому, що нам усім, а головне – владі, що наділена повноваженнями, потрібно скеровувати всі зусилля на збереження незалежності країни та допомогу Силам оборони. 

Ще одним топлідером, який ділився власним досвідом, став Дмитро Ковальчук, акціонер Alterra Group, – компанії, що продовжує реалізовувати масштабні девелоперські проєкти, створюючи унікальні за своєю формую та ідеологією обʼєкти нерухомості. 

Василь Даниляк, СЕО ОККО, та Дмитро Ковальчук, акціонер Alterra Group

Василь Даниляк, СЕО ОККО, та Дмитро Ковальчук, акціонер Alterra Group

Організатори Весняного ділового форуму вдячні спікерам, учасникам, а найбільше – партнерам, завдяки яким вдалося його провести на такому рівні. Серед партнерів заходу: KredoBank, YASNO, Alterra Grup, «UNIQA Україна», «Meest Пошта», Nexia DK. Auditors & Consultants, Well Bud, Спілка автоматизаторів бізнесу, «Молокія», LvivTech.City, «Audi Центр Львів на Липинського», Astoria, Готельно-оздоровчий комплекс «Святий Шарбель», «Твоє Місто», «Акценти Плюс», «24 Канал», Lviv today, gram, ТРК ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ, ЛІМО.

Партнери Весняного ділового форуму

Партнери Весняного ділового форуму

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Передзамовлення нового номеру Forbes Ukraine. Купуйте зараз за 209 грн замість 279 грн

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні