KitchenAid /прес-служба
Категорія
Партнерський матеріал
Дата

Відкрито перший офіційний магазин KitchenAid у ТРЦ «Республіка»

У ТРЦ «Республіка» відкрився фірмовий магазин KitchenAid Фото прес-служба

У жовтні 2023 року ТРЦ «Республіка» вітав усіх поціновувачів кулінарії та високоякісної кухонної техніки на урочистому відкритті фірмового магазину KitchenAid. Яскраво, захопливо та цікаво – ось як провели час гості на відкритті.

Відвідувачів на відкритті чекала низка приємних сюрпризів. Одним із них став розіграш цінних призів із найбільш очікуваним – легендарним планетарним міксером KitchenAid Artisan 4,8 л 5KSM185PSEAC, який уже підкорив увесь світ. Гості з задоволенням випробували свою удачу та отримали заряд азарту й позитиву.

Але це ще далеко не все! Для справжніх кулінарних гуру влаштували захопливий майстер-клас від талановитого українського шеф-кухаря Володимира Ярославського. У відкритому форматі готувались найсмачніші та найоригінальніші страви. Це була унікальна можливість на власні очі побачити майстерність та креативність шефа, а також неперевершені можливості су-шефа – KitchenAid. Планетарний міксер додав силу та надійність, а Володимир Ярославський – талант та креативність. Організатори події гарантували приємну атмосферу та чудовий настрій, і вони справді були на висоті.

KitchenAid

Володимир Ярославський, український шеф-кухар, провів майстер-клас на відкритті фірмового магазину KitchenAid

Володимир Ярославський був приємно вражений відкриттям і зауважив:

«Я вже багато років знайомий із брендом KitchenAid, бо користуюсь їхньою технікою у своїх ресторанах – Chef’s Table та Lucky.

В рамках співпраці з брендом я маю змогу познайомитися з майже усією технікою від KitchenAid. Для мене це взірець надійності, практичності та естетики, де кожен прилад досконалий.

Я отримую задоволення вранці, коли чайник швидко гріє воду для моєї кави, а тостер із сенсором автоматично вмикається, коли кладу до нього хліб. На роботі я завжди можу експериментувати з планетарним міксером, у якого є безліч насадок на усі випадки мого кулінарного життя. Справді, ця техніка вражає, і я з радістю ділюся цими враженнями як друг бренду».

Сподіваємось, що всі гості на відкритті фірмового магазину KitchenAid у ТРЦ «Республіка» отримали задоволення та позитивні враження. Адже кожен не лише познайомився з найкращими зразками кухонної техніки в світі, але й отримав новий досвід у кулінарії та занурився в атмосферу азартної гри, взявши участь у розіграші цінних призів.

Новий досвід взаємодії з шедеврами кухонної техніки змінює життя раз і назавжди. KitchenAid став натхненням для всіх присутніх та нагадав, що готування може бути справжнім мистецтвом. Нехай ця кулінарна подія залишиться приємним спогадом надовго.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні