50 найкращих роботодавців
Категорія
Рейтинги
Дата

50 найкращих роботодавців

Forbes опитав майже 42 000 співробітників українського бізнесу і два десятки експертів із підбору персоналу та публікує традиційний рейтинг найкращих роботодавців країни. В яких компаніях варто працювати в 2024 році?

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Forbes Ukraine спільно з онлайн‐платформою з пошуку роботи Rоbota.ua визначили найкращих роботодавців країни в 2024 році. Це вже четверте наше дослідження місць роботи, друге за час великої війни. І воно стало наймасштабнішим за всю історію цього проєкту.

Ми отримали 41 875 анкет від співробітників понад 200 компаній, що на 50% більше, ніж минулого року. За масштабами репрезентативності проєкт Forbes і Rоbota.ua перевершив державні обстеження, на яких будується офіційна статистика ринку праці (до 16 000 респондентів на місяць).

Головний висновок нашого дослідження – працівники 50 найкращих компаній стали значно лояльнішими до своїх роботодавців. Середній індекс лояльності (NPS) за рік збільшився на 10 відсоткових пунктів (в.п.), до 78%.

Схоже, що така сама тенденція і за межами нашого рейтингу. «На початок 2024 року співвідношення активностей пошукачів до вакансій найнижче в історії», – говорить генеральний директор Robota.ua Валерій Решетняк. Крім зростання лояльності до роботодавця на рішення (не)шукати нову роботу істотно впливають економічна невизначеність і ризики мобілізації.

У цьогорічному рейтингу найбільші структурні зрушення – одразу 25 нових учасників (торік було 19 нових імен).

Інші рейтинги
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні