Категорія
BrandVoice
Дата

Незламний бізнес. 5 000 000 грн на гранти для підприємців, що працюють на прифронтових територіях, від Forbes Ukraine та PIN-UP

Незламний бізнес. 5 000 000 грн на гранти для підприємців, що працюють на прифронтових територіях, від Forbes Ukraine та PIN-UP

Forbes Ukraine та PIN-UP оголошують про старт грантової програми для допомоги мікро- та малим підприємцям, які віддано працюють на територіях, близьких до фронту.

Володимир Федорін /Артем Галкін для Forbes Ukraine

Володимир Федорін

редактор-засновник Forbes Ukraine

«Український бізнес третій рік протистоїть Голіафу. Попри все навіть у найгарячіших прифронтових містах і селах щоранку відчиняють двері магазини, пекарні, поштові відділення. Деякі підприємства почали роботу вже під час великої війни, усвідомлюючи усі небезпеки. Самовіддача і сміливість – потужна суперсила, яку треба підтримувати і живити»

ГРАНТОВИЙ ФОНД СТАНОВИТЬ 5 000 000 ГРН

Незламний бізнес. 5 000 000 грн на гранти для підприємців, що працюють на прифронтових територіях, від Forbes Ukraine та PIN-UP /Фото 1

Проєкт складатиметься з кількох етапів і триватиме до 26 червня. В цей день організатори відзначать 15 переможців, які отримають гранти на розвиток бізнесу в розмірі від 200 000 до 500 000 грн

Ігор Зотько

Ігор Зотько

власник PIN-UP Ukraine

«Допомога одне одному у важкі часи має бути не лише слоганом, а й особистою позицією. Розуміючи всю складність ведення бізнесу під час війни, особливо у регіонах, наближених до бойових дій, ми хочемо показати нашу колективну спільну підтримку та об’єднану силу в прагненні будувати економічно успішну країну»

Хто може взяти участь у програмі 

Податися на участь у грантовій програмі можуть фізичні або юридичні особи – підприємці, що зареєстровані або фактично працюють у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях.

Незламний бізнес. 5 000 000 грн на гранти для підприємців, що працюють на прифронтових територіях, від Forbes Ukraine та PIN-UP /Фото 2

До грантової програми запрошуються підприємства, що за підсумками 2023 року мають середньорічну кількість працівників не більше 10 осіб та виторг до 80 млн грн. 

Важливо, щоби бізнес був зареєстрований не пізніше 1 липня 2023 року, щоб його власник вже подав фінансову звітність за минулий рік і, звичайно, готовий був поділитися нею із членами журі грантової програми. 

ДЕТАЛІ ТА УМОВИ УЧАСТІ ЗА ПОСИЛАННЯМ

Як оберуть переможця

Відбір переможців відбуватиметься у кілька етапів 

1. Збір заявок. Триватиме з 18 березня по 05 травня 2024 року. Учасники, які відповідають всім умовам, заповнюють анкету, що надходить на розгляд журі.

2. Перевірка та оброблення заявок триватиме до 10 травня.

3. Визначення фіналістів триватиме з 13 до 19 травня. Члени журі оцінюють кожну заявку, що пройшла перевірку, за 10-бальною шкалою та визначають її середній бал. Після цього обирають до 30 учасників конкурсу, що виходять у фінал. 

4. Співбесіди з учасниками проходитимуть до 10 червня. В цей час журі проводить 15-хвилинні онлайн-зустрічі з фіналістами грантової програми. За результатами співбесід члени журі повторно оцінюють учасників за шкалою від 1 до 10 та визначають середній бал кожної заявки, який і стане підсумковим результатом кожного учасника.

5. Визначення переможців проєкту та оголошення результатів грантової програми на церемонії нагородження – 26 червня. 

Журі обере 15 переможців грантової програми та розподілить між ними грошовий фонд у розмірі 5 000 000 грн. Учасники матимуть змогу отримати гранти в розмірі 200 000, 300 000 або 500 000 грн залежно від середнього бала, який здобуде їхня заявка на участь у конкурсі, та витратити ці кошти на розвиток і масштабування власної справи.

Володимир Федорін, редактор-засновник Forbes Ukraine:

Для найвразливішої ланки українського бізнесу: мікро- і малих підприємств у прифронтових регіонах – брак кадрів, логістичні проблеми, перебої з електроенергією та ризики влучань російських снарядів звучать гучніше, ніж будь-де в Україні. Вони змушені лавірувати серед труднощів, щоб елементарно вижити та продовжити роботу. Без підтримки робити це важко, а іноді неможливо.

Ми маємо підставити плече саме прифронтовим малим підприємствам, щоб після перемоги вони були серед тих бізнесів, завдяки яким Україна відновиться і розквітне.

Допомагати мікро- та малим підприємствам – означає підтримувати не лише їхніх власників і працівників, а й партнерів та клієнтів. Це значить дати їм певність у тому, що вони – невідʼємна частина тих, хто працює для перемоги.

Фінансова допомога для прифронтових підприємств – це кисень, що підтримує їхнє серцебиття. І наше завдання – полегшити їхнє дихання.

ДЕТАЛІ ТА УМОВИ УЧАСТІ ЗА ПОСИЛАННЯМ

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні