VBET Foundation працює в Україні над реалізацією гуманітарних проєктів
Категорія
Партнерський матеріал
Дата

VBET Foundation працює в Україні над реалізацією гуманітарних проєктів

В Україні з гуманітарною місією працює благодійний фонд VBET Foundation, основним меценатом якого є організатор азартних ігор – компанія «VBET Україна». 

Визначено чотири основні напрямки діяльності VBET Foundation: підтримка гуманітарних проєктів для цивільного населення, відновлення спортивної інфраструктури, реалізація освітніх та культурних проєктів, медична реабілітація.

VBET Foundation

З початком операційної діяльності VBET Foundation підтримав декілька проєктів. За запитом ГО «Збірна журналістів України» переказано кошти для будівництва спортивного майданчика для дітей-сиріт зі сходу України в Будинку дитини №1 у Львові. 

Також VBET Foundation підтримав ініціативу «Відкрий своє серце для України» від БФ «Футбол для України», ініціатором якого є Олександр Зінченко, капітан Національної збірної України з футболу. Фонд перерахував благодійний транш на відбудову будинків у селі Ягідне Чернігівської області. Населений пункт перебував в окупації, будинки багатьох мешканців було знищено, а самі вони вимушено переховувались у підвалі школи. Нині в Ягідному тривають відновлювальні роботи. 

Наразі менеджмент фонду працює над реалізацією інфраструктурного проєкту в Києві та акумулює допомогу кільком дитячим будинкам у різних областях України.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні