«Нашу екосистему формують не процеси, а люди, орієнтовані на результат». Марина Ільїна, CEO PIN-UP Global, про те, як ефективно керувати екосистемою із семи сегментів
Категорія
BrandVoice
Дата

«Нашу екосистему формують не процеси, а люди, орієнтовані на результат». Марина Ільїна, CEO PIN-UP Global, про те, як ефективно керувати екосистемою із семи сегментів

PIN-UP Global – це міжнародна екосистема незалежних компаній, що залучені в життєвий цикл різних розважальних продуктів. Вона складається з семи напрямів, кожен із яких має свій унікальний профіль.

Суть екосистеми – в її самодостатності. Зникає потреба традиційного вертикального управління, адже потреби одних учасників задовольняються шляхом експертизи та продуктів інших. Окрім того, наші напрями мають спільну бізнес-мету – стабільний дохід, сталий розвиток і масштабування.

  •  PIN-UP. TECH розробляє програмне забезпечення для iGaming-індустрії, а також підтримує інфраструктуру екосистеми в належному стані. 
  • PIN-UP. BUSINESS надає послуги аутсорсингу бізнес-процесів.
  • PIN-UP. CRM – послуги управління відносинами з клієнтами (CRM). 
  • PIN-UP. TRAFFIC – забезпечення продуктів і сервісів міжнародним трафіком.
  • PIN-UP. PLAY представляє незалежні компанії, що працюють під брендом PIN-UP у своїх країнах.
  • PIN-UP. CARE працює з неприбутковими організаціями, що просувають принципи соціальної відповідальності.
  • PIN-UP. TEAM турбується та підтримує фахівців екосистеми. 

Усі напрями екосистеми взаємодіють між собою і як конкуренти, і як партнери. Конкуренція спонукає до постійного покращення продуктів і послуг, кожний напрям намагається залучити більше клієнтів і привернути їхню увагу шляхом інновацій. Водночас вони можуть об’єднувати свої ресурси, експертизу та технології, щоб створювати нові продукти чи послуги, що було б неможливо втілити поодинці.

Розвиток екосистеми та кризове управління 

В умовах бурхливого розвитку й становлення структури PIN-UP Global один з найголовніших викликів – пошук професіоналів. Щоб масштабувати бізнес, потрібна сильна команда, тому ми маємо чітке розуміння того, які люди нам потрібні. 

Величезним викликом для нашого розвитку як для бізнесу родом з України є, безумовно, війна. Вона несе загрозу як для людей, так і для бізнесу. Тому ми приділяємо особливу увагу добробуту наших працівників і підтримуємо належне функціонування всіх робочих процесів. Ми релокуємо наших спеціалістів, забезпечуємо їх продуктами, ліками, надаємо психологічну підтримку. Також ми облаштували київський офіс усім необхідним для безпечного перебування там. 

«Нашу екосистему формують не процеси, а люди, орієнтовані на результат». Марина Ільїна, CEO PIN-UP Global, про те, як ефективно керувати екосистемою із семи сегментів /Фото 1

Наша підтримка стосується не тільки спеціалістів екосистеми. Щодня в Україні зростає кількість людей, що потребують допомоги, тому ми заснували благодійний фонд PIN-UP Foundation. Його програми покликані підтримати постраждалих від війни українців та сприяти відновленню країни. На благодійні проєкти ми вже спрямували понад 71,3 млн грн. Нещодавно ми запустили оперативний проєкт LINE-UP: волонтери нашого фонду розвозять необхідні товари по прифронтових громадах. Ми вже забезпечили гуманітарними наборами сім громад Харківської, Херсонської та Донецької областей, а також відвезли гуманітарну допомогу в Херсон, щоб допомогти постраждалим від підриву Каховської ГЕС.

На наш погляд, стійкість бізнесу в умовах кризи та глобальних потрясінь залежить від здатності до взаємодії всередині команди, адаптації та інновацій. Але головний секрет стійкості PIN-UP Global – це професійна команда. Нашу екосистему формують не процеси, а люди, орієнтовані на результат. Не останню роль відіграє й академічний підхід до менеджменту ризиків, постійне вдосконалення навичок та адаптивність як обов’язкова умова ефективності.

«Нашу екосистему формують не процеси, а люди, орієнтовані на результат». Марина Ільїна, CEO PIN-UP Global, про те, як ефективно керувати екосистемою із семи сегментів /Фото 2

Вихід на нові ринки 

PIN-UP Global – масштабний бізнес, ми не зосереджені на чомусь одному. Наша діяльність – це й IT, і development, і маркетинг, усе, що пов’язане з трафіком. Ми маємо багато цілком самодостатніх бізнесів, що за потреби можуть об’єднатися та взаємодіяти. PIN-UP Global представлена в шести країнах світу, таких як Україна, Польща, Казахстан, Кіпр, Вірменія, Перу. Цьогоріч плануємо відкрити офіс в Індії. Як екосистема ми оперуємо поняттям географічної присутності – місцем розташування офісів учасників екосистеми, де працюють наші спеціалісти. Завдяки цьому ми не тільки розширюємо партнерства в необхідних регіонах, а й здобуваємо глобальну присутність, що дає змогу надавати послуги на більш високому рівні.

Команда PIN-UP GLOBAL

Наша команда – це сильні, цілеспрямовані люди, готові до постійного розвитку. Наша місія – розвивати компанії екосистеми та залишатися лідером галузі. Ми створюємо тренди, а не слідуємо їм.

Управління командами PIN-UP Global ґрунтується на спільних цінностях, що є основою всіх процесів. Вони допомагають ефективно взаємодіяти всередині екосистеми та визначають шляхи вдосконалення. 

Ми створюємо тренди, а не слідуємо їм

Розвиток і масштабування продуктів 

Ми створюємо власні платформи, інвестуємо в дослідження та розробку. Ми працюємо на перспективу з нашими клієнтами. Відкритість і прозорість наших процесів забезпечують нам конкурентні переваги та провідну позицію на ринку. PIN-UP Global – це справа мого життя. Я маю знання й досвід, розумію ринки, бачу їхні сильні та слабкі місця. Це викликає драйв і бажання пропонувати рішення ще вищої якості. Це мій особистий виклик, і я щодня працюю над його досягненням.

Плани на 2023 рік – повний апгрейд платформ і кастомізація під кожного клієнта, додавання нових продуктів і розширення географії партнерств. Також ми маємо унікальні розробки, що, я певна, будуть цікаві багатьом операторам. Наприклад, інструменти anti-fraud – ми працюємо над покращенням оцінки ризиків транзакцій, використовуючи не тільки звичайні підходи, а й машинне навчання, щоб досягати більшої точності в запобіганні шахрайству на різних точках контакту з клієнтами. Такого продукту ще немає на ринку. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні