HR Pro Awards /прес-служба
Категорія
Партнерський матеріал
Дата

Церемонія нагородження переможців Всеукраїнської премії HR Pro Awards 2023

Церемонія нагородження переможців Всеукраїнської премії HR Pro Awards Фото прес-служба

Вже за два тижні, 23 листопада, відбудеться церемонія нагородження переможців Всеукраїнської премії HR Pro Awards. Головна мета премії – відзначити командні та особисті досягнення представників HR-сфери та сприяти підвищенню рівня професійних практик в Україні.

Найбільша подія у сфері управління людськими ресурсами, що обʼєднає понад 500 учасників та експертів, пройде в Інноваційному парку UNIT.City за адресою: м. Київ, вул. Дорогожицька 3, корпус В12. 

Проведе цей вечір для вас зірковий ведучий Тімур Мірошниченко та продюсерка премії Катерина Ковалевська. Учасники заходу першими дізнаються імена переможців, зможуть долучитися до нетворкінгу, інтерактивів, afterparty та отримати подарунки від організаторів та партнерів премії.

Організатори премії: 

Українська Асоціація HR професіоналів HR Pro створена як ресурсний, інформаційний та комунікаційний центр для HR-спільноти. Основні напрямки роботи Асоціації – підтримка й розвиток професіоналів у галузі та надання унікальних можливостей для учасників.

robota.ua – перша онлайн-платформа з пошуку роботи в Україні, послугами якої користується понад 5 млн українців уже 23 роки. 

Програма церемонії:

15:00 – 16:00 | реєстрація та вітальна кава

16:00 – 17:30 | церемонія нагородження (частина 1)

17:30 – 18:00 | кава-брейк

18:00 – 19:30 | церемонія нагородження (частина 2)

19:30 – 21:30 | нетворкінг та вечірній фуршет

HR Pro Awards

Всеукраїнська премія HR Pro Awards

Якщо ви не маєте змоги бути присутнім на церемонії, долучайтесь до безплатної онлайн-трансляції на YouTube-каналі Премії. 

Таймінг прямого ефіру: 

16:00 – 17:30 | церемонія нагородження (частина 1)

17:30 – 18:00 | кава-брейк

18:00 – 19:30 | церемонія нагородження (частина 2)

‍Реєстрація обов’язкова, щоб ви завчасно отримували всю необхідну інформацію для підключення.

Всеукраїнська премія HR Pro Awards

Також запрошуємо до глядацького онлайн-голосування в номінації HR-Influencer, яке стартуватиме 20 листопада на офіційному сайті Всеукраїнської премії HR Pro Awards. Результати дізнаємось у день церемонії – ваша думка важлива!

Не пропустіть цей шанс поглибити свої знання в галузі управління людськими ресурсами та отримати натхнення від визнаних лідерів у цій галузі!

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні