Категорія
Новини
Дата

ЄС додасть у санкційний список 14 великих російських бізнесменів, наближених до Кремля

ЄС додасть у санкційний список 14 наближених до Кремля великих російських бізнесменів, у тому числі мільярдерів, власників великих виробників вугілля та добрив. На думку ЄС, вони є істотним джерелом грошових коштів для уряду Росії, пише Financial Times.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Майже всі підсанкційні бізнесмени – учасники зустрічі президента Володимира Путіна з бізнесом 24 лютого. На думку ЄС, їхні компанії є істотним джерелом грошових коштів для уряду Росії.
  • Зокрема, у списку: Михайло Полубоярінов — «Аерофлот», Андрій Мельниченко — СУЕК, «Єврохім»; Дмитро Пумпянський — ТМК, Андрій Гурʼєв — «Фосагро», Дмитро Мазепін та його син Микита – «Уралхім», Михайло Осеєвський — «Ростелеком», Володимир Кирієнко — VK, Вадим Мошкович – «Русагро», Дмитро Конов — «Сибур».
  • ЄС також запровадить санкції щодо 146 членів Ради Федерації, які голосували за визнання підтримуваних Кремлем псевдореспублік ОРДЛО.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні