Інформація про Єлизавета Глотова

співзасновниця та бренд-шеф кондитерської Namelaka

Єлизавета Глотова

Профайл

Досьє
28 років

30 до 30: майбутні лідери

«Відповідальність, уміння навчатись, здатність будувати команду, бажання довести продукт до ідеалу – такі риси демонструє Єлизавета», — Cтаніслав Завертайло, співвласник Honey і «Завертайло».

Побувати у кафе-кондитерській Namelaka на Подолі – завдання із зірочкою. У вечірні часи та вихідні часто можна побачити довжелезні черги з охочих потрапити у заклад. Щомісяця столичну Namelaka відвідує у середньому 25 000 гостей. Кондитерську відкрили 2021 року економістка Єлизавета Глотова разом із партнеркою Мариною Гусак. До того як відкрити кафе, підприємниці два роки виготовляли солодощі на замовлення.

Глотова – бренд-шеф Namelaka, яка постійно прагне творчості. «Обожнюю кидати собі виклики й перевершувати себе минулу», – каже вона. Як бренд-шеф вона відповідає за розробку концепцій, зокрема, за оновлення меню. Нові позиції у нього додають щонайменше раз на місяць. До літа 2025-го Namelaka планує змінити асортимент на 30–50%.

У 2023 році Namelaka відкрила заклад у Дубаї, щомісяця він приймає 15 000 гостей.

За два роки повномасштабної війни виторг компанії зріс удвічі, каже Глотова. Абсолютні цифри вона не розкриває.

У планах на найближчі 12 місяців – відкрити ще дві кондитерські: у Києві та за кордоном.

Участь в рейтингах