25 найперспективніших стартапів України /Антон Забєльський для Forbes Ukraine
Категорія
Рейтинги
Дата

25 найперспективніших стартапів України

Редакція Forbes відібрала більш ніж із 300 відомих українських стартапів лонг-лист зі 100 претендентів. З них журі з аналітиків, керівників та експертів інвестфондів обрали 25 фіналістів. Хто увійшов у фінальний список

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

«Це був важкий рік, але ми вистояли і стали сильнішими». Цю думку різними словами один за одним повторювали учасники цьогорічного списку найперспективніших українських стартапів. Асортимент складнощів в українських технологічних підприємців – на будь-який смак.

Крім загальних безпекових ризиків, когось підвела висока інфляція у США, когось – криптозима чи стагнація на американському логістичному ринку. Спільний біль – глобальна заморозка венчурного фінансування, що триває другий рік поспіль.

До війни українська стартап-екосистема входила у першу п’ятірку за темпами зростання у Центральній та Східній Європі. Сукупна оцінка всіх стартапів України із 2017-го до 2022 року зросла більш як у дев’ять разів – до €23,3 млрд, свідчить дослідження компанії Dealroom.

Інші рейтинги
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні