250 малих і середніх компаній. Нова хвиля
Категорія
Рейтинги
Дата

Forbes Digital

250 малих і середніх компаній. Нова хвиля

4 хв читання

Перед вами вже фірмовий проєкт Forbes Ukraine Next 250 – другий список 250 перспективних малих і середніх компаній. Цього року команда Forbes обирала найперспективніших із більш як 700 компаній. На виході – путівник частиною українського бізнесу, яка зазвичай залишається поза увагою інвесторів і журналістів, але від успіхів якої залежатиме вигляд економіки країни за 5–10 років.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Ціна зі знижкою — 1099 грн/рік. Діє з промокодом NEXT250. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Як і рік тому, ми мали на меті дослідити й показати підприємництво України у всьому його різноманітті. Цьогоріч ми копнули глибше, діставшись підприємців, що не прагнуть публічності, проте діяльність яких здатна дивувати.

NEXT 250 – це відзнака авансом. Більшості учасників списку ще потрібно перейти «долину смерті» малого бізнесу і вибудувати системний бізнес, що стабільно зростає. Ми віримо, нашим героям‑підприємцям до снаги здійснити цей перехід попри ідеальний шторм, що панує в Україні. Як сказав один із героїв цього номера: «Ми навчилися працювати без електрики, без відшкодування ПДВ, а тепер маємо працювати без людей».

Інші рейтинги
Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні