250 малих і середніх компаній
Категорія
Рейтинги
Дата

250 малих і середніх компаній

Forbes Ukraine вперше презентує Next250 — список 250 перспективних малих і середніх компаній. Ми віримо, що майбутнє саме за ними

«Нашу компанію знатимуть у всьому світі як виробника високоякісних товарів з України», – ділиться планами Тетяна Шелест, яка разом із чоловіком побудувала компанію SheMax, що виробляє пилотяги для манікюрних салонів і експортує їх більш як до 30 країн. Саме для того, щоб країна знала про сотні таких підприємців, Forbes Ukraine зробив проєкт NEXT 250. Мета – дослідити і показати підприємництво країни у всьому його різноманітті.

Чи вийшло у нас? Ось кілька прикладів. Виробник м’ясних снеків із виторгом 500 млн грн. Один з найбільших у світі виробників мотузки з деревної вовни. Підприємниця, яка за дев’ять років побудувала мережу експрес‑перукарень зі 150 точок у шести країнах. Виробник одягу, Goldi, який вдало конкурує з іноземними грандами фешн‑індустрії. Ми знайшли сотні талановитих і ще невідомих підприємців. Обраний до списку малий і середній бізнес ми розділили в сім категорій: виробництво (95 компаній), послуги (46), харчова промисловість (41), легка промисловість (33), креативні індустрії (18), HoReCa (11), ритейл (6). Загальний виторг 250 компаній у 2022 році – понад 39 млрд грн.

Інші рейтинги
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні