У завод заморожених напівфабрикатів Chanta Mount у Київській області в березні 2022 року влучив російський «Град». Згоріла половина потужностей. Після деокупації, у квітні 2022-го, завод відновили, й наразі на ньому працює дві виробничі лінії, здатні виготовляти до 90 000 круасанів на добу. Компанія працює з ритейлом, постачає продукцію в мережі супермаркетів «Сільпо», Novus, АТБ, «Ашан», «Фора».
З 2021 року компанія почала розвивати власну мережу пекарень «БоХліб», а у 2023-му відкрила продаж франшизи. Потенційним франчайзі пропонують три формати на вибір: малий (Grab & Go) площею від 30 кв. м, середній (Sit & Eat) – від 50 кв. м, великий – від 100 кв. м. Загальні інвестиції – $30 000–$50 000, які, за словами керівниці проєкту Наталі Назаренко, окуповуються протягом 14–16 місяців.
Асортимент закладів налічує понад 100 позицій: 21 вид хліба, 40 – випічки, а також супровідна група товарів – паштети, хумуси, масло.
Наразі у мережі 12 закладів: три власних і дев’ять франчайзингових. У планах до кінця 2024 року – розширити мережу до 20 пекарень, у 2025-му – до 40–50.