Керівник ОККО Василь Даниляк. /Антон Забєльський для Forbes Ukraine
Категорія
Компанії
Дата

Лідер паливного ринку ОККО йде у «велику» енергетику. «Якщо буде пропозиція купити 100 МВт зеленої енергетики, то купимо 100 МВт, якщо більше, то теж добре», – керівник ОККО Василь Даниляк

Керівник ОККО Василь Даниляк. Фото Антон Забєльський для Forbes Ukraine

На форумі Forbes – «Енергія бізнесу» керівник ОККО Василь Даниляк розповів про проєкти та плани компанії розвивати новий напрям – виробництва, транспортування і зберігання електроенергії. Чому Даниляк робить ставку на відновлювальну енергетику, яка в Україні потерпає від кризи неплатежів?  

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Чеснота СЕО ОККО Василя Даниляка – вміння знайти нові напрями для інвестицій або вчасно вийти з неперспективного бізнесу. Таку характеристику керівника найбільшої паливної компанії України неодноразово чули журналісти Forbes від співрозмовників, коли писали «воєнну» історію компанії.

Традиційний паливний бізнес близький до стелі розвитку: дедалі більше людей пересідають на електромобілі. Тому лідер українського паливного ринку – група ОККО (концерн «Галнафтогаз») – шукає нові точки зростання та галузі для інвестицій. Мережа АЗС принесла торік левову частку з $2,4 млрд загального доходу «Галнафтогазу».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні