Василь Даниляк, СЕО ОККО /Антон Забєльський для Forbes Ukraine
Категорія
Компанії
Дата

Окей компанія. У воєнний рік ОККО бʼє рекорди продажів і відривається від конкурентів. Що допомогло новому СЕО переграти обставини й ринок

Василь Даниляк, СЕО ОККО Фото Антон Забєльський для Forbes Ukraine

У 2022 році компанія «Галнафтогаз» (ОККО) впоралась з паливною кризою та швидше за конкурентів зростала у роздробі. Буквально на початку повномасштабної війни її очолив Василь Даниляк. Що допомогло новому СЕО збільшити продажі в найскладніший рік української новітньої історії.

Новий номер журналу Forbes Україна

Новий номер журналу Forbes Україна

Цей матеріал із останнього номеру Forbes. Придбати його з безкоштовною доставкою можна за цим посиланням. У журналі: найкращі роботодавці воєнного часу, 50 лідерок України, дилема необанку Revolut, школа СЕО від Genesis, рекорди ОККО, злет і падіння Айбокс банку, залізна леді ЗСУ та ще понад десять історій.

Травень 2022 року – розпал паливної кризи, спровокованої зупинкою імпорту й ударами ворога по українським НПЗ і нафтобазам. Сотні водіїв у черзі на заправку ОККО в Харківській області знервовані та стомлені. Для багатьох з них це не перша година очікування, без розуміння, чи вистачить на всіх пального. Доводиться чекати – інші заправки або зачинені, або відпускають в одні руки не більше 10 літрів. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні