Категорія
Життя
Дата

Forbes Digital

Час дорослішати. Forbes Ukraine та музей UMCA перетворили журнал #4 у виставковий простір для десяти українських митців. Ось усі 17 робіт-висловлювань на тему дорослішання суспільства

10 хв читання

Час дорослішати. Forbes Ukraine та музей UMCA перетворили журнал #4 у виставковий простір для десяти українських митців. Ось усі 17 робіт-висловлювань на тему дорослішання суспільства /колаж Forbes Ukraine

колаж Forbes Ukraine

Останній випуск журналу Forbes Ukraine – особливий. Десять українських сучасних художників подивилися на журнал як на виставковий простір і висловилися на тему дорослішання. Хто вони і чому бізнесу важливо взаємодіяти із сучасним мистецтвом?

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Пролог до журналу

«Неможливо вважати себе сучасною людиною та не цікавитись сучасним мистецтвом. Бо це єдиний спосіб бути у контакті зі складністю сучасного світу», – вважає мистецтвознавиця й кураторка проєкту «Дорослішання» Ольга Балашова.

«Митці швидше за інших відчувають глобальні зміни. Наче потужні антени, вони збирають слабкі сигнали, переосмислюють їх і транслюють у вигляді своїх робіт», – пояснює практичний сенс у взаємодії з мистецтвом Ольга Тадай, представниця компанії «Агромат».

Forbes прагне, аби в Україні було якомога більше сучасних і прогресивних підприємців, тому вирішив обʼєднати в цьому журналі український бізнес та мистецтво. Ризикований експеримент – цікавий результат. 208 сторінок останнього випуску журналу, що вийшов друком на початку вересня, – галерея, де на вас чекає зустріч із сучасним мистецтвом у найрізноманітніших його проявах: від настільної гри видатного українського графіка Павла Макова до набору тривожних стикерів від художниці Жанни Кадирової.

Виставка починається з обкладинки – художниця майстерні «Ательєнормально», де працюють митці із синдромом Дауна та без, Анна Сапон переосмислила фірмовий шрифт і логотип Forbes. Ми винесли і роботу, і портрет авторки на обкладинку. Неймовірний символ сили творчості й дорослішання попри обставини.

Час дорослішати. Forbes Ukraine та музей UMCA перетворили журнал #4 у виставковий простір для десяти українських митців. Ось усі 17 робіт-висловлювань на тему дорослішання суспільства /Фото 1

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд