Категорія
Новини
Дата

Dragon Capital відновила перший зруйнований окупантами логістичний комплекс. Його вже орендували Нова Пошта та Watsons

1 хв читання

Dragon Capital відновила і здала в оренду вцілілу будівлю логістичного комплексу West Gate Logistic площею 7 675 кв.м., яка була пошкоджена під час воєнних дій на Житомирській трасі. Про це йдеться в пресрелізі інвесткомпанії Томаша Фіали. Цей комплекс – найбільший у портфелі складської нерухомості Dragon Capital. 

Ключові факти 

  • West Gate Logistic – один з найбільших логістичних комплексів в Україні, загальною площею 97 175 кв.м., був майже повністю зруйнований внаслідок артилерійського обстрілу російських загарбників у березні 2022 року. 
  • «Ми раді повідомити, що нам за неповних три місяці вдалося відремонтувати та відновити роботу фасадної будівлі. Її орендарями стали компанії Нова Пошта та Watsons Ukraine», – зазначив Дмитро Калінічев, комерційний директор Dragon Capital Property Management.
  • Також компанія анонсувала продовження будівництва першої черги індустріального парку у Львові – М10 Lviv Industrial Park. В Dragon Capital зазначили, що бачать підвищений попит зі сторони компаній, що планують розмістити свої виробничі чи логістичні бази у західному регіоні України. Інвесткомпанія розраховує повернути генпідрядника на ділянку для відновлення будівельних робіт уже в липні.

Контекст

За даними Dragon Capital, російські окупанти знищили близько 373 000 кв.м., що становить 23% від 1,6 млн. кв.м. усього ринку професійних складів в Київській області. З портфелю складської нерухомості Dragon Capital було зруйновано три об’єкти з одинадцяти (116 000 кв.м. з 391 000 кв.м – тобто 30%).

Загальні орієнтовні втрати по складській нерухомості компанія оцінювала у $70 млн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні