Категорія
Новини
Дата

Сервіси знайомств дадуть безкоштовний доступ до платних функцій вакцинованим користувачам

Найбільші застосунки для знайомств у США пропонують безкоштовно преміальні функції для вакцинованих користувачів. Таким чином компанії заохочують проходити вакцинацію людей, які відмовляються від щеплення, пише The Verge.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Зокрема, будуть введені значки, що показують статус вакцинації користувача.
  • Також сервіси обіцяють більшу ймовірність збігів при пошуку пари і, відповідно, більшу кількість побачень. У заяві цитується дослідження OKCupid, згідно з яким люди, які проходять вакцинацію або планують її, отримують на 14% більше збігів.
  • Деякі застосунки навіть дозволяють користувачам фільтрувати пошук за статусом вакцинації.
  • Додаткові функції залежать від застосунку. Наприклад, Tinder надає безкоштовні преміальні функції вакцинованим користувачам, додає стікери про вакцинування до профілів й посилання на ресурси з вакцинації. Bumble і Badoo будуть пропонувати аналогічні значки до профілю й безкоштовні преміальні функції для вакцинованих користувачів. Hinge також надає доступ до платних функцій і закликає користувачів ділитися своїм статусом вакцинування в профілях.
  • Ініціативу підтримали застосунки Match Group: Tinder, Hinge, Match, OKCupid, BLK, Chispa і Plenty of Fish, а також Bumble і Badoo.
  • Наразі невідомо, як застосунки планують перевіряти, чи дійсно вакцинувалися користувачі, які заявляють про щеплення.

Контекст

Процес вакцинації в Україні стартував 24 лютого. Українців почали прищеплювати вакциною індійського виробництва CoviShield, яку виробляють за ліцензійними угодами британсько-шведської компанії AstraZeneca на потужностях індійського SII. Перша партія в Україну склала 500 000 доз, і влада очікувала на подальші поставки. Проте Індія призупинила експорт через зростання кількості заражень коронавірусом усередині країни. Загалом, Україна законтрактувала 45-47 млн вакцин проти COVID-19, повідомив президент України Володимир Зеленський. Зокрема, за контрактом із Pfizer – 20 млн доз. 

Важливі цифри

За даними трекера вакцинації від New York Times на момент написання новини, у США 48% людей отримали хоча б одну дозу вакцини, а 38% вакциновані повністю.

Станом на 21 травня в Україні від COVID-19 вакцинувалися 971 032 особи. Із них дві дози отримали 60 696 осіб. Хоча трекер New York Times пише, що в Україні вакциновано 1 012 815 осіб. 2,2% людей отримали хоча б одну дозу вакцини, а 0,1% вакциновані повністю. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні