Фото: © Денис Мінаєв для Forbes Ukraine, 2022 рік
Категория
BrandVoice
Дата

Російський ракетний удар знищив WINETIME в Запоріжжі. Як магазин виглядав і працював до цього

Фото: © Денис Мінаєв для Forbes Ukraine, 2022 рік

Зранку 6 жовтня російські війська завдали сім ракетних ударів по Запоріжжю. Ракети поцілили у великий магазин WINETIME на проспекті Соборному, повністю зруйнувавши його приміщення та частину будинку.

Внаслідок теракту значних руйнувань зазнали вісім житлових будинків по всьому місту, є жертви серед населення. Персонал WINETIME не постраждав. 

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

У коментарі Forbes представники WINETIME озвучили, що пріоритетне завдання зараз – попіклуватися про людей. У компанії дізнаються потреби, щоб надати будь-яку можливу допомогу постраждалим від удару та їхнім сім’ям.

Російський ракетний удар знищив WINETIME в Запоріжжі. Як магазин виглядав і працював до цього /Фото 1

Наслідки ракетного удару по Запоріжжю. Фото: Суспільне Новини

Магазин у Запоріжжі був осередком домашнього затишку для містян

Запоріжжя – прифронтове місто, що регулярно зазнає обстрілів. Проте магазин у місті не припиняв роботу ні на день із 24 лютого – таке рішення узгоджено прийняла команда разом із керівництвом. 

Своєю головною місією працівники вважали забезпечення клієнтів атмосферою, задоволенням та улюбленою гастрономією, яких зараз особливо бракує. Люди приходили з бажанням поспілкуватися зі знайомим персоналом та зробити приємну покупку. 

«З перших днів вторгнення клієнти робили масові закупки, полиці магазину спустошувалися дуже швидко, а в нас не було можливості поповнити асортимент через заблоковані склади та сильні затримки з логістикою. Але ми спілкувалися з клієнтами, щоб зрозуміти їхні потреби. Коли почали отримувати вдячність від гостей, відчули, що все робимо правильно», – пояснює Юлія Задиракіна, директорка магазину WINETIME у Запоріжжі

Російський ракетний удар знищив WINETIME в Запоріжжі. Як магазин виглядав і працював до цього /Фото 2

Юлія Задиракіна, директорка магазину WINETIME у Запоріжжі. Фото: © Денис Мінаєв для Forbes Ukraine, 2022 рік

Магазин на Соборному проспекті, куди WINETIME переїхав лише кілька років тому, знаходиться в історичному кварталі міста. Крім того, в одній будівлі з магазином знаходиться Запорізький волонтерський центр. З перших днів вторгнення запорізька команда WINETIME приносила їжу, медикаменти, засоби гігієни та власну випічку. 

«Кожен був чимось зайнятий, і це дуже допомагало. Люди розуміли, що ми – великий механізм, обʼєднаний спільною метою», – додає Юлія. 

Знищення запорізького магазину – це вже не перша втрата для мережі WINETIME за час війни. У перші тижні вторгнення російська армія повністю зруйнувала склад та магазин у Стоянці. Після деокупації Київської області компанія оперативно відбудувала його та знову приймає гостей.

Російський ракетний удар знищив WINETIME в Запоріжжі. Як магазин виглядав і працював до цього /Фото 3

Магазин WINETIME у Стоянці до та після знищення російськими військами. Фото надані WINETIME.

Російський ракетний удар знищив WINETIME в Запоріжжі. Як магазин виглядав і працював до цього /Фото 4

Магазин WINETIME у Стоянці до та після знищення російськими військами. Фото надані WINETIME.

Російський ракетний удар знищив WINETIME в Запоріжжі. Як магазин виглядав і працював до цього /Фото 5

Магазин WINETIME у Стоянці до та після знищення російськими військами. Фото надані WINETIME.

Компанія вже готується до майбутнього відновлення будинку та магазину й у Запоріжжі. Пріоритет наразі – безпека команди на місці та допомога постраждалим. Попри трагічні події у WINETIME вірять, що незабаром затишний куток для гостей знову зʼявиться у місті. 

Вы нашли ошибку или неточность?

Оставьте отзыв для редакции. Мы учтем ваши замечания как можно скорее.

Исправить
Предыдущий слайд
Следующий слайд
Новый выпуск Forbes Ukraine

Заказывайте с бесплатной курьерской доставкой по Украине