Сергій Шакалов, співвласник і генеральний директор Kness. /надано пресслжбою Kness
Категорія
Компанії
Дата

Як врятувати компанію, орієнтовану на ринок, якого більше немає? Кейс одного з найбільших в Україні виробників сонячних панелей – Kness

Сергій Шакалов, співвласник і генеральний директор Kness. Фото надано пресслжбою Kness

Криза неплатежів у зеленій енергетиці залишила без замовлень одного з найбільших в Україні виробників сонячних панелей – Kness. Повномасштабна війна змусила шукати порятунку за кордоном. Чи вистачить завзяття пережити найглибшу кризу? 

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Новий номер журналу Forbes Україна /Олександр Чекменьов

Новий номер журналу Forbes Україна

Цей матеріал із останнього номера Forbes. Придбати його з безкоштовною доставкою можна за цим посиланням. У журналі: 50 найбільших експортерів країни, вісім детальних кейсів вдалої експансії, рік війни Зеленського, пригоди Баффета в Україні, реанімація бізнесу Rozetka та все про ШІ-лихоманку.

Криза неплатежів у 2020 році перервала бум зеленої енергетики: потужність сонячних електростанцій в Україні зросла за шість років у 15 разів, до більш як 6 ГВт. Десятки інвесторів, серед яких іноземці та найбагатші українці, потребували девелоперів. Українська енергокомпанія Kness, яка заявила про себе раніше за інших, побудувала майже 20% сонячних станцій. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні