Категорія
Новини
Дата

Німецький виробник зброї Rheinmetall купує іспанську Expal за €1,2 млрд

Німецька військово-промислова компанія Rheinmetall AG повідомила, що купує іспанського виробника боєприпасів Expal Systems SA за €1,2 млрд. Угоду сторони планують закрити влітку 2023 року, йдеться у повідомленні Rheinmetall.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Цією угодою компанія із Дюссельдорфа прагне «стимулювати розвиток ключового бізнесу з виробництва зброї, боєприпасів та палива для реактивних двигунів на постійній основі».
  • Для закриття угоди, яке очікується влітку 2023 року, компаніям необхідно отримати схвалення антимонопольних регуляторів.
  • «Враховуючи очікуване значне зростання попиту з боку багатьох країн, Rheinmetall хоче якомога сильніше позиціонувати себе, щоб задовольнити очікуваний приплив нових запитів на тендери із закупівлі боєприпасів», – йдеться у повідомленні компанії.

Контекст

Expal, дочірня компанія іспанського виробника вибухівки Maxam, здатна генерувати річний виторг у розмірі $700-800 млн. У 2022-2023 фінансовому році, за очікуваннями компанії, обсяг продажів становитиме близько €400 млн.

Акції Rheinmetall на початку торгів у понеділок дорожчали на 4,6%.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні