Категорія
Новини
Дата

PayPal вийшов на український ринок. Картки українських банків вже можна прив’язати до гаманця

Платіжна компанія PayPal виходить на український ринок, повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Компанія запускає відправку та отримання платежів між фізособами, а також виведення грошей з гаманця PayPal на банківські картки українців.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • PayPal офіційно почала працювати в Україні, картки українських банків вже можна прив’язати до гаманця, повідомив Федоров.
  • Компанія тимчасово не стягуватиме комісію за послуги для клієнтів, які відправляють кошти українцям.
  • CEO PayPal Ден Шульман повідомив у листі Федорову, що компанія хоче «запустити додаткові сервіси, які допоможуть отримати доступ до платежів у критичний час».
  • Сервіс допоможе українцям отримувати платежі від родичів та друзів по всьому світу, заявляють в PayPal. Це також допоможе українським біженцям в інших країнах, щоб вони отримували та виводили кошти у своїй локації.
  • Клієнти PayPal уже пожертвували більше $250 млн до міжнародних благодійних організацій, які надають допомогу Україні та біженцям.

Ключова цитата

«Тепер можна робити покупки в інтернеті, перераховувати кошти та виводити гроші на українські банківські карти», – написав у Telegram Михайло Федоров.

Контекст

Раніше платіжна компанія PayPal призупинила послуги з відправки та отриманню платежів з Росії, повідомила компанія на своєму сайті. Росіяни мають вивести залишок своїх коштів з рахунків.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні