Категорія
Новини
Дата

PayPal вийшов на український ринок. Картки українських банків вже можна прив’язати до гаманця

1 хв читання

Платіжна компанія PayPal виходить на український ринок, повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Компанія запускає відправку та отримання платежів між фізособами, а також виведення грошей з гаманця PayPal на банківські картки українців.

Ключові факти

  • PayPal офіційно почала працювати в Україні, картки українських банків вже можна прив’язати до гаманця, повідомив Федоров.
  • Компанія тимчасово не стягуватиме комісію за послуги для клієнтів, які відправляють кошти українцям.
  • CEO PayPal Ден Шульман повідомив у листі Федорову, що компанія хоче «запустити додаткові сервіси, які допоможуть отримати доступ до платежів у критичний час».
  • Сервіс допоможе українцям отримувати платежі від родичів та друзів по всьому світу, заявляють в PayPal. Це також допоможе українським біженцям в інших країнах, щоб вони отримували та виводили кошти у своїй локації.
  • Клієнти PayPal уже пожертвували більше $250 млн до міжнародних благодійних організацій, які надають допомогу Україні та біженцям.

Ключова цитата

«Тепер можна робити покупки в інтернеті, перераховувати кошти та виводити гроші на українські банківські карти», – написав у Telegram Михайло Федоров.

Контекст

Раніше платіжна компанія PayPal призупинила послуги з відправки та отриманню платежів з Росії, повідомила компанія на своєму сайті. Росіяни мають вивести залишок своїх коштів з рахунків.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні