Категорія
Свій бізнес
Дата

Forbes Digital

Готувалися два роки. У США відкрився перший партнерський заклад Lviv Croissants. Що засновник Андрій Галицький очікує від найбільшого закордонного ринку?

2 хв читання

«Львівські круасани» /надано пресслужбою

Відкриття закладу Lviv Croissants у США Фото надано пресслужбою

Мережа пекарень Lviv Croissants відкрила партнерський заклад у передмісті Атланти, штат Джорджія, США. Це вже третя закордонна експансія компанії після Польщі та Словаччини. Чому засновник Андрій Галицький звернув погляд за океан

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

«Ми два роки до цього готувалися. Якщо говорити про Європу, то підготовка займає до пʼяти місяців», – розповідав про плани виходу на ринок США засновник Lviv Croissants Андрій Галицький на Форумі підприємців Forbes. Перший заклад мережі в Америці відкрився 10 серпня у Розвелі, повідомили Forbes у пресслужбі Lviv Croissants.

Співвласником і CEO американського ресторану став місцевий підприємець Бретт Ларрабі, з яким Галицький познайомився на виставці франчайзингу в Нью-Йорку в 2018 році. Ларрабі 37 років працює у сфері ресторанного франчайзингу, зокрема розвивав американські бренди Five Guys, Famous Daves BBQ, Little Caesars, Subway і Pancheros. Разом партнери вклали $220 000 в пекарню Lviv Croissants і локальне виробництво заморожених круасанів, розповіли у пресслужбі компанії.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд