Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

Врахувати плани головного покупця. Хмельницькі меблевики «Аккорд Імпорт» виросли в компанію з мільярдним виторгом, отримавши партнерство з JYSK. Чим вони привабили данського гіганта

3 хв читання

Руслан Грабар із братом і батьком заснували «Аккорд Імпорт» у 2015‐му в Хмельницькому. /з особистого архіву

Руслан Грабар із братом і батьком заснували «Аккорд Імпорт» у 2015‐му в Хмельницькому. Фото з особистого архіву

Хмельницький виробник меблів «Аккорд Імпорт» зміг стати постачальником данського JYSK. Тепер його виторг зростає майже на 100% на рік. Як укласти стале партнерство з однією з найбільших світових мереж магазинів меблів та декору?

Наприкінці 2023 року хмельницька компанія «Аккорд Імпорт» перемогла в тендері італійського виробника меблів, тепер вона має поставити данській мережі меблевих магазинів JYSK офісних полиць на €1,5 млн. Цей контракт – невелика частина того, що українська компанія виготовляє і продає JYSK. Цьогоріч «Аккорд» має відвантажити на склади JYSK меблів на €32 млн. Торік виробник поставив данській мережі продукції на €22 млн – це майже 340 000 одиниць меблів, які займають 1200 вантажівок.

Результати «Аккорду» не в тренді меблевого ринку: загальний експорт українських меблів у 2022‐му впав на 23,3%, а торік – ще на 2,5%. Хмельницька компанія, яка експортує 98% власної продукції, навпаки, зростає: у 2023‐му виторг «Аккорду», за даними YouControl, зріс більш ніж удвічі, до 1,36 млрд грн.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні