Категорія
Компанії
Дата

Стратегія захисту. Чому Полтавський ГЗК, найбільший завод Жеваго, може потрапити у справу про банкрутство. Головна версія

Костянтин Жеваго /JEFF PACHOUD/AFP via Getty Images

Костянтин Жеваго, власник 49,5% Ferrexpo Фото JEFF PACHOUD/AFP via Getty Images

Процедура банкрутства Полтавського ГЗК Ferrexpo, ключовим акціонером якого є Костянтин Жеваго, може тривати роками. На цей період всі інші позови проти компанії щодо стягнень зупиняються. Під питанням і виплата дивідендів

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Господарський суд Полтавської області 26 лютого прийняв заяву компанії «Кисень» про відкриття справи щодо банкрутства Полтавського ГЗК, який входить до групи Ferrexpo. Підготовче засідання суду відбудеться 12 березня.

У звіті Ferrexpo за перше півріччя 2023-го «Кисень», вірогідно, є серед повʼязаних компаній. Група заборгувала компанії Kislorod LLC $156 000. Кінцевий бенефіціар «Кисню», за даними YouControl, Едуард Шелаєв. Він також зазначений власником футбольного клубу «Ворскла».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні